Täydellinen opetuslupapaketti, joka sisältää kaiken tarvittavan Pääsette aloittamaan heti
30 päivän 100% rahat-takaisin-takuu
ILMAINEN toimitus koko Suomeen

Mitä tarvitset onnistuneeseen opetuslupaopetukseen?

Pakolliset asiat:

 • Jarrupoljinpaketti opetusautoon (opetuspoljin)
 • Takakolmio ja opettajan ulkopuolinen taustapeili opetusautoon
 • Tieliikenteen perusteet -teoriatunnit (eli EAS-koulutus) autokoulussa, jos oppilaalla ei ole mitään aikaisempaa ajokorttia
 • Riskikoulutuksen teoria- ja ajotunnit autokoulussa
 • Viranomaislomakkeet

Käytännössä välttämättömiä:

 • Oppilaan teoriakoeharjoitteluohjelma ja sähköinen oppikirja (jolla myös opettaja voi kerrata liikennesääntöjä)
 • Tuulilasiin kiinnitettävä sisätaustapeili opettajalle

Suosittelemme myös tätä:

 • Opettajan ajo-opetusopas

Kaiken ylläolevan saat tilattua tältä sivulta. Kasaa teille sopiva paketti ja maksa turvallisesti verkkomaksuna. Pääsette harjoittelemaan heti! Saat aineiston ja tunnukset sähköpostiin.

Jos tarvitset vielä tarkat ja ajantasaiset ohjeet ajokortin hankkimiseen opetusluvalla löydät ne tältä erilliseltä sivultamme ja alla olevasta videosta.

Me täällä Antin Autokoulussa olemme opettaneet yli 10 000 ihmistä ajamaan turvallisesti ja saamaan ajokortin pitkän yli 50-vuotisen historiamme aikana. Huikeat yli 98% oppilaistamme suosittelee meitä – eli lähes jokainen.

Tiedämme kuitenkin, että osa vanhemmista, kuten ehkä juuri sinä, haluaisi mieluummin opettaa lapsensa ajamaan itse – jos vain tietäisi mitä kaikkea siihen tarvitsee.

Ensinnäkin, ajo-opettelu on tosi hauskaa. Ja toiseksi, se on yleensä viimeinen tilaisuutesi viettää kunnolla aikaa lastesi kanssa ennen kuin he lentävät pesästä lopullisesti. Me haluamme auttaa sinua tekemään ajamisen opettamisesta ikimuistoista ja helppoa.

Siksi kehitimme sinua varten tämän Opetuslupapaketin. Se sisältää aivan kaiken mitä tarvitset, että voit opettaa nuoren ajamaan henkilöautoa turvallisesti sääntöjen mukaan helposti, hauskasti ja täyttäen nykyisen lain vaatimukset. Takaamme sen – tai et maksa mitään. Lue lisää ja valitse tarvitsemasi tuotteet.

Aloita tilaaminen tästä

 • Opetusluvan peruspaketti

  69 €

  Peruspaketti sisältää kaikki sähköiset harjoitusmateriaalit ajotunteja ja oppilaan teoriakokeita varten.

  Paketissa on mukana myös ainutlaatuinen opetuslupaopettajan käsikirja, joka sisältää ajotuntisuunnitelman sekä opettajiemme kentällä testatut neuvot ja vinkit.

  Saat kaikki peruspakettiin kuuluvan aineiston tilauksen jälkeen heti sähköpostiisi. Pääset aloittamaan opiskelun heti. Voit lukea oppaita puhelimesta tai tietokoneelta tai tulostaa ne paperille. Opetuslupaopettajan käsikirjan toimitamme myös painettuna versiona postilaatikkoosi.

  Opetusluvan peruspaketti on tarkoitettu yhdelle opettajalle ja yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata tunnukset harjoitteluohjelmaan ja sähköiseen oppikirjaan useammalle oppilaalle, voit tilausvaiheessa lisätä lisäoppilaita hintaan 30 € / oppilas.

  Peruspaketin sisältö:

   SisältöLisätietoja

  1. Opetuslupaopettajan  käsikirja

  Saat käyttöösi ajo-opettajiemme yli 50 vuoden kokemuksen pohjalta muotoutuneen ajotuntien opetussuunnitelman sekä opettajiemme kentällä testatut neuvot ja vinkit, kuinka opetat oppilaan ajamaan autoa helposti.

  Olemme saaneet käsikirjasta loistavaa palautetta. Tätä et saa mistään muualta!

  Tilaa ilmaiseksi käsikirjan näytekappale antamalla sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle välittömästi käsikirjan ensimmäisen luvun (Ajoneuvon käsittely, 7 sivua) kokonaisuudessaan.

  Tilaa ol-oppaan näyteluku

  Sivumäärä: 28

  Lähetämme kirjan sähköisen pdf-version sähköpostiisi ja painetun version postilaatikkoosi.

  Avaa opettajan käsikirjan esimerkkisivu ja sisällysluettelo.

  2. Oppilaan harjoitteluohjelma
  3 kk lisenssi

  B-teoriakoeharjoitus (vastaa Trafin oikeaa koetta)
  Tilanneharjoitukset kuvasarjoina
  Liikennemerkkiharjoitukset
  Oppilaan sanalliset harjoitukset
  Yli 1000 tehtävää! Ohjelma toimii myös tabletilla ja kännykällä, ja se on suosittu autokoulujen keskuudessa.

  Harjoitteluohjelman lisenssi on voimassa 3 kuukautta (voimassaolo alkaa ensimmäisestä kirjautumisesta).

  Kielinä: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

  Katso kuvia ohjelmasta:

  3. Oppilaan (ja opettajan) sähköinen oppikirja

  Oppikirja kuuluu osaksi harjoitteluohjelmaa ja se on linkitetty nerokkaasti oppilaan harjoittelukysymyksiin.

  Liikennesäännöt, liikennemerkit ja paljon käytännön esimerkkejä.

  Oppikirja toimii myös tabletilla ja kännykällä.

  Myös opettajan kannattaa lukea oppilaan oppikirja. Se on hyvä tuki oppituntien pitämiseen.

  Kieli: suomi

  Katso kuvia kirjasta:

  4. Näin suoritat kortin opetusluvalla -ohjeistusTämän selkeän ohjeistuksen avulla teette kaikki viranomaisen vaatimat toimenpiteet oikeassa järjestyksessä.

  Sivumäärä: 8

  Avaa ohjeen esimerkkisivu ja sisällysluettelo.

  Tilaa opetuslupapaketti siirtymällä ensin tällä sivulla alapäin ja valitsemalla haluatko tilata valinnaiset lisäpaketit. Sen jälkeen pääset siirtymään kassalle ja verkkomaksuun.

  Opetusluvan peruspaketti on tarkoitettu yhdelle opettajalle ja yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata tunnukset harjoitteluohjelmaan ja sähköiseen oppikirjaan useammalle oppilaalle, lisää tästä lisäoppilaita hintaan 30 € / oppilas.
  Lisäoppilaiden määrä
  • +

  Jatka tilausta siirtymällä alaspäin

  Tieliikenteen perusteet -koulutus (EAS-koulutus)

   54 €

  Jokaisen ensimmäistä moottoriajoneuvon ajokorttia suorittavan on käytävä pakollinen neljän tunnin teoriakoulutus tieliikenteen perusteista (EAS-koulutus). Koulutusta ei voi antaa opetusluvalla, vaan se on suoritettava aina autokoululla.

  Jos siis opetuslupaoppilaalla ei ole ennestään traktori-, mopo- tai kevarikorttia, hänen täytyy suorittaa tämä koulutus.

  Koulutuksessa annetaan perustiedot liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

  Tunnit järjestetään myös englannin kielellä!

  Teoriatuntien sisältö on seuraava:

  • L1 Kuljettajaopetus ja oppimisympäristö
  • L2 Kuljettajaopetuksen tavoitteiden tasot (GDE- malli)
  • L3 Vastuullisen kuljettajan perustaidot ja liikenteen vuorovaikutus
  • L4 Liikenneympäristö, liikenteenohjaus, riskit ja liikenneturvallisuus

  Koulutus suoritetaan virtuaalisina etäteoriatunteina. Oppilas saa tilauksen jälkeen ohjeet ja kirjautumistunnukset etäteoriatunnille.

  Teoriatunnit on tarkoitettu yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata tieliikenteen perusteet -kurssin useammalle oppilaalle, lisää tästä lisäoppilaita hintaan 49 € / oppilas.

  Lisäoppilaiden määrä
  • +

  Jatka tilausta siirtymällä alaspäin

  Riskikoulutus

  309 €

  Riskikoulutus on pakollinen koulutus kaikille, jotka suorittavat henkilöautokorttia. Koulutukseen kuuluu 4 tuntia teoriaopetusta ja 4 tuntia ajo-opetusta ja ne suoritetaan kaikki autokoulussa. Niitä ei voi siis suorittaa opetusluvalla.

  Teoriatunnit suoritetaan virtuaalisesti etäteorioina tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Tuntien sisältö on seuraava:

  • R1 Liikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa
  • R2 Auton turvallisuusvarusteet ja älylaitteet
  • R3 Ajaminen vaikeissa keliolosuhteissa
  • R4 oman ajokyvyn hallinta (sisäiset riskit)

  Tunnit järjestetään myös englannin kielellä!

  Tarjoamme Riskikoulutuksen ajotunteja tällä hetkellä seuraavilla paikkakunnilla Alajärvi, Alavieska, Espoo, Forssa, Haapajärvi, Haapavesi, Hamina, Haukipudas, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Jyväskylä, Jyväskylä Vaajakoski, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kajaani, Kalajoki, Kangasala, Kauhava, Kemi, Kempele, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Klaukkala, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lapinlahti, Lappeenranta, Lapua, Laukaa, Lieksa, Liminka, Lohja, Masku, Merijärvi, Mikkeli, Mäntsälä, Naantali, Nivala, Nokia, Nummela, Nurmes, Nurmijärvi, Orimattila, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Paimio, Pieksämäki, Pirkkala, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Raisio, Rajamäki, Ranua, Rauma, Rovaniemi, Ruukki, Savonlinna, Seinäjoki, Sievi, Tampere, Tornio, Turenki, Turku, Tuusula, Tyrnävä, Vaasa, Vantaa, Vantaa Kivistö, Varkaus, Vihanti, Vihti, Ylivieska, Ylöjärvi, Äänekoski. Jos asut muualla, valitse vain teoriatunnit ja suorita ajotunnit paikallisessa autokoulussa (suurin osa autokouluista myy riskienhallinnan ajotunteja).

  Pelkät riskikoulutuksen teoriatunnit maksavat 54 €. Ajotunnit sisältävän riskikoulutuksen hinta määräytyy sen paikkakunnan mukaan, jossa ajotunnit ajetaan.

  *Valitse paikkakunta, jossa haluatte suorittaa ajotunnit niin näet hinnan

  Jos et löydä sinua lähellä olevaa paikkakuntaa, tilaa "vain teoriatunnit" ja osta ajotunnit erikseen paikallisesta autokoulusta.

  Hintaan kuuluu liukkaan ajon suoritus simulaattorilla. Joillakin paikkakunnilla on mahdollista suorittaa liukasajo ajoharjoitteluradalla lisähintaan. Sovi toteutustapa ajo-opettajan kanssa.

  Riskikoulutus on tarkoitettu yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata riskikoulutuksen useammalle oppilaalle, lisää tästä lisäoppilaita hintaan 289 € / oppilas.

  Lisäoppilaiden määrä
  • +

  Riskikoulutuksen teoriatunnit on tarkoitettu yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata riskikoulutuksen etäteoriatunnit useammalle oppilaalle, lisää tästä lisäoppilaita hintaan 54 € / oppilas.

  Lisäoppilaiden määrä
  • +

  Jatka tilausta siirtymällä alaspäin

  Varuste­paketti

  139 €

  Kaikki varusteet, joita tarvitset ajo-opetusautossa. Varustepaketilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

  Ilmainen toimitus kaikkialle suomeen.

  Varustepaketin sisältö:

   SisältöLisätietoja
  1. Opetuspoljinpaketti

  Sisältää opetuspolkimen, polkimen vaijerin ja kiinnitysrautapaketin.

  Oplu on laadukas ja luotettava, kotimainen opetuspoljin, jolla ajo-opetus on turvallista ja sujuvaa. Asentaminen on helppoa, eikä edellytä reikien poraamista auton lattiaan.

  Tutustu tarkemmin lukemalla opetuspolkimen asennusohje.

  Voit käyttää opetuspoljinta uudelleen myös myöhemmin toisessa autossa. Riittää, kun vaihdat siihen uuden vaijerin.
  2. Sivupeili Opetulupaopettajan sivupeiliAuton oman sivupeilin reunaan ruuvattava peili opettajalle.Koko: 110 x 47 mm
  3. Sisätaustapeili Opetuslupaopettajan taustapeiliTuulilasiin kiinnitettävä sisätaustapeili opettajalle.Imukuppikiinnitys
  4. Takakolmio Opetuslupa-auton varoitus- ja takakolmioAuton perään kiinnitettävä varoituskolmio.Magneettikiinnitys

  Sinun tarvitsee vain asentaa varusteet. Voit tehdä sen itse mukana tulevien ohjeiden avulla tai teettää nopean asennustyön lähes missä tahansa autohuollossa.

  Varustepaketti toimitetaan sinulle suoraan lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen. Niitä ovat esimerkiksi Sale, R-Kioski ja monet muut tutut paikat. Saat pakettisi saapumisesta kätevästi tekstiviestin heti kun voit noutaa sen.

  Huom! Jos opetusautossa on polviturvatyyny, otathan ensin yhteyttä merkkiliikkeeseen varmistaaksesi, että polkimen asennus ajoneuvoosi on mahdollista.

  Toimitusaika on 2-3 arkipäivää.

Pääset harjoittelemaan heti! Saat aineiston ja tunnukset sähköpostiisi.

Maksutavat

Kokeile riskittä ja vakuutu

Annamme sinulle täydellisen 100 % rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun, koska olemme täysin varmoja, että tämän paketin avulla onnistut opetuksessa ja pidät tuotteistamme.

Annamme sinulle todella 30 päivän täydellisen 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuun, koska olemme aivan varmoja, että sinäkin tykkäät tästä uudesta opetuslupapaketistamme, kuten monet muut asiakkaamme.

Jos ET jostain syystä ole täysin tyytyväinen, voit perua milloin vain 30 päivän sisällä. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja, ilman pulinaa – emme kysele mitään syitä.

Mikä parasta – saat pitää kaikki lataamasi sähköiset oppimateriaalit itselläsi. Riittää kun lähetät varustepaketin takaisin postitse (ilman kuluja tietenkin).

Voit maksaa myös osissa tai laskulla

Verkkomaksun lisäksi voit valita maksutavaksi laskun tai osamaksun.

Osamaksuvaihtoehtoina maksuvaiheessa on OP Lasku, Jousto, Mash ja Collector. Luoton ehtona on 20 vuoden ikä ja häiriöttömät luottotiedot.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme

Tässä muutama tyypillinen kommentti suoraan heiltä:

Opetuslupapaketti on enemmän kuin tarpeen maallikolle joka ei ennen ole opettajana toiminut. MInä opetan tällä hetkellä toista oppilastani ja pelkästään tämä käsikirja nosti jo opetuksen ihan toiselle tasolle, verrattuna edelliseen kertaan. Paketin käsikirja on mielestäni tosi hyvä idea ja tarpeellinen asia opetuslupaopettajalle ja on helppo lukea, kun aiheet ja asiat ovat numero järjestyksessä vinkkeineen ja tavoitteineen. Esa Laukka

Ohjeistus oli selkeä ja sillä oli helppo toteuttaa opetuslupaopetus. Opettajan käsikirja oli hyödyllinen, siinä oli sopivasti käytännöllisiä ohjeita eikä se ollut liian teoriapainoitteinen. Kaiken kaikkiaan paketti sisälsi tarpeelliset tiedot ja helpotti asioiden hoitamista. Ismo Vanninen

Olen ollut todella tyytyväinen opetuslupapakettiin. Käsikirja helpotti huomattavasti tuntien suunnittelua ja etenemistä aiheesta toiseen. Olin kerinnyt jo aiemmin miettiä , miten olisi järkevintä opettaa, kun en ole aiemmin opettanut. Kun hoksasin tämän paketin ja tutustuin siihen , oma osuus helpottui. Paketin sai nopeasti käyttöön, poljinpaketti tuli myös nopeasti. Merja Nylander

Ostin Antin autokoulusta opetuslupapaketin. Virtuaalitunneilla opetus oli erittäin ammattitaitoista ja osaavaa. Harjoitusohjelmalla sai hyvin kertailtua ja syvennettyä oppimista. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja ammattimaista. Aina sai hyvää apua kun oli jotain kysyttävää. Suosittelen opetuslupapakettia kaikille joille etänä opiskelu sopii paremmin. Homma toimii kaikilla tasoilla ja hoitu todella sulavasti. Mukavaa oli ja opittua tuli. Erittäin positiivinen kokemus. Oikein isot kiitokset Antin Autokoululle :) Reko Harju

Ja tuossakin on vain muutama esimerkki kaikista tyytyväisistä asiakkaistamme. Mutta paras tapa vakuuttua on kokeilla tätä riskittä itse. Muista: Sinulla on täydellinen 30 päivän rahat takaisin takuu, joten et voi hävitä mitään.

Et jää yksin tilauksesi jälkeen…

Lisätietoja opetuslupaopetuksesta löydät tältä sivulta.

Jos sinulla on kysyttävää, Antin Autokoulun henkilökunta on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä:

Puhelin: 044 022 1265 (ma-to klo 10.00 – 18.00, pe klo 10.00-15.00)
Sähköposti:

Jos tilaat varustepaketin, saat parasta tukea niiden asennukseen ja käyttöön liittyen suoraan toimittajalta. Saat yhteystiedot tilausvahvistus-sähköpostista.

Jos tämä kuulostaa myös sinusta hyvältä, mikset tekisi tilausta nyt heti? Tällaista pakettia et löydä mistään muualta tähän hintaan.