Esittelyssä uusi edullinen opetuslupapaketti joka sisältää taatusti kaiken mitä tarvitset opettaaksesi lapsesi ajamaan turvallisesti Pääset aloittamaan heti
30 päivän 100% rahat-takaisin-takuu
ILMAINEN toimitus koko Suomeen

Esittelyssä uusi edullinen opetuslupapaketti joka sisältää taatusti kaiken mitä tarvitset opettaaksesi lapsesi ajamaan turvallisesti Pääset aloittamaan heti
30 päivän 100% rahat-takaisin-takuu
ILMAINEN toimitus koko Suomeen

Nyt voit huokaista helpotuksesta ja lopettaa seikkailun ympäri nettiä…

Koska tässä on viimeinkin todella aivan KAIKKI mitä tarvitset opettaaksesi oppilaan ajamaan sujuvasti, turvallisesti ja edullisesti. Taatusti.

Me täällä Antin Autokoulussa olemme opettaneet yli 9 400 ihmistä ajamaan turvallisesti ja saamaan ajokortin pitkän yli 50-vuotisen historiamme aikana. Huikeat yli 99% oppilaistamme suosittelee meitä – eli lähes jokainen.

Mutta tiedämme, että osa vanhemmista, kuten ehkä juuri sinä, haluaisi mieluummin opettaa lapsensa ajamaan itse – jos vain tietäisi mitä kaikkea siihen tarvitsee.

Ensinnäkin, ajo-opettelu on tosi hauskaa. Ja toiseksi, se on yleensä viimeinen tilaisuutesi viettää kunnolla aikaa lastesi kanssa ennen kuin he lentävät pesästä lopullisesti. Me haluamme auttaa sinua tekemään ajamisen opettamisesta ikimuistoista ja helppoa.

Siksi kehitimme tämän uuden, edullisen opetuslupapaketin. Se sisältää todella aivan kaiken mitä tarvitset, että voit opettaa nuoren ajamaan henkilöautoa turvallisesti sääntöjen mukaan helposti ja hauskasti. Takaamme sen – tai et maksa mitään. Et löydä vastaavaa pakettia mistään muualta.

Siirry tilaamaan tästä

Kokeile riskittä ja vakuutu

Annamme sinulle täydellisen 100 % rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun, koska olemme täysin varmoja, että opetuslupa on tämän paketin avulla taskussasi, onnistut opetuksessa ja pidät tuotteistamme.

Annamme sinulle todella 30 päivän täydellisen 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuun, koska olemme aivan varmoja, että sinäkin tykkäät tästä uudesta opetuslupapaketistamme, kuten monet muut asiakkaamme.

Jos ET jostain syystä ole täysin tyytyväinen, voit perua milloin vain 30 päivän sisällä. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja, ilman pulinaa – emme kysele mitään syitä.

Mikä parasta – saat pitää kaikki lataamasi sähköiset oppimateriaalit itselläsi. Riittää kun lähetät varustepaketin takaisin postitse (ilman kuluja tietenkin).

Maksa osissa alkaen 10,15 €/kk

Voit maksaa opetuslupapaketin myös useammassa erässä. Valitse vain kassalla maksutavaksi osamaksu. Saat maksuaikaa 3 – 12 kuukautta.

Rahoituksen korko on 0%. Kuukausilaskuissa on 1,90 € laskutuslisä. Rahoituksen kulut ovat siis varsin kohtuulliset.

Rahoitus on Antin Autokoulun oma, välissä ei ole mitään rahoituslaitoksia tai pankkeja.

Hyväksytyn luottopäätöksen ehtona on vähintään 28 vuoden ikä, maksuhäiriöttömyys ja Suomen kansalaisuus. Tarkistamme luottotietosi kassalla parissa sekunnissa ennen tilausta.

Mitä opetuspakettiin kuuluu?

Esimerkiksi saat meiltä valmiin aasta ööhön harjoitusohjelman oppilaalle ja opettajalle. Se perustuu samaan, jota käytämme itse päivittäin, kun opetamme nuoria ajamaan autokoulussamme menestyksellä. Kuten mainittu, asiakastyytyväisyytemme on huippukorkea: yli 99 %.

Lisäksi saat muun muassa kaikki tarvittavat pakolliset lomakkeet ja selkeät ohjeet niiden täyttämiseen, jotta navigoit sekavan byrokratian läpi vikkelästi. Lupaamme, että tämä säästää monta tuntia aikaasi ja vaivaasi, kun tiedät heti tarkallaan mitä tehdä, jotta saat oikeat luvat ja kortin.

Mukana tulee myös muun muassa suosittu 24-sivuinen Opetuslupaopettajan käsikirjamme. Se sisältää käytännön vinkkejä moniin yleisiin pulmiin liikenteessä. Olemme puristaneet siihen yli 50 vuoden kokemuksemme ajo-opettamisen saloista. Tätä ainutlaatuista sisäpiirin opasta et saa mistään muualta.

Ja tämä on vasta alkua…

Tiivistettynä opetuslupapaketti koostuu kolmesta osasta:

1. Peruspaketti. Tässä on kaikki tarvittava opetusmateriaali ja harjoitteluohjelmat oppilaalle ja opettajalle, sekä käsikirja.

2. Varustepaketti. Saat kaikki uudet lainmukaiset varusteet (opetuspoljin, kolmio ja peilit), mitä tarvitset opetuslupa-autossa.

3. Virtuaaliset teoriatunnit. Hoidamme tärkeän, pakollisen autokoulun teoriaopetuksen puolestasi ammattimaisesti, edullisesti ja kätevästi suoraan netin kautta. Meillä on tunneillamme monia virtuaalisia oppilaita ympäri Suomea – myös muista autokouluista.

Jos olet valmis tilaamaan, rullaa vain tätä sivua alas ja valitse itsellesi sopiva kokonaisuus kolmesta osasta. Voit tilata ne erikseen tai kätevästi kaikki kolme yhdessä, jolloin sinulla on aivan kaikki mitä tarvitset.

Jos haluaisit tietää lisää ennen sitä, lue vain eteenpäin…

Siirry tilaamaan tästä

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme

Tässä muutama tyypillinen kommentti suoraan heiltä:

Opetuslupapaketti on enemmän kuin tarpeen maallikolle joka ei ennen ole opettajana toiminut. MInä opetan tällä hetkellä toista oppilastani ja pelkästään tämä käsikirja nosti jo opetuksen ihan toiselle tasolle, verrattuna edelliseen kertaan. Paketin käsikirja on mielestäni tosi hyvä idea ja tarpeellinen asia opetuslupaopettajalle ja on helppo lukea, kun aiheet ja asiat ovat numero järjestyksessä vinkkeineen ja tavoitteineen. Esa Laukka

Ohjeistus oli selkeä ja sillä oli helppo toteuttaa opetuslupaopetus. Opettajan käsikirja oli hyödyllinen, siinä oli sopivasti käytännöllisiä ohjeita eikä se ollut liian teoriapainoitteinen. Kaiken kaikkiaan paketti sisälsi tarpeelliset tiedot ja helpotti asioiden hoitamista. Ismo Vanninen

Olen ollut todella tyytyväinen opetuslupapakettiin. Käsikirja helpotti huomattavasti tuntien suunnittelua ja etenemistä aiheesta toiseen. Olin kerinnyt jo aiemmin miettiä , miten olisi järkevintä opettaa, kun en ole aiemmin opettanut. Kun hoksasin tämän paketin ja tutustuin siihen , oma osuus helpottui. Paketin sai nopeasti käyttöön, poljinpaketti tuli myös nopeasti. Merja Nylander

Ostin Antin autokoulusta opetuslupapaketin. Virtuaalitunneilla opetus oli erittäin ammattitaitoista ja osaavaa. Harjoitusohjelmalla sai hyvin kertailtua ja syvennettyä oppimista. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja ammattimaista. Aina sai hyvää apua kun oli jotain kysyttävää. Suosittelen opetuslupapakettia kaikille joille etänä opiskelu sopii paremmin. Homma toimii kaikilla tasoilla ja hoitu todella sulavasti. Mukavaa oli ja opittua tuli. Erittäin positiivinen kokemus. Oikein isot kiitokset Antin Autokoululle :) Reko Harju

Ja tuossakin on vain muutama esimerkki kaikista tyytyväisistä asiakkaistamme. Mutta paras tapa vakuuttua on kokeilla tätä riskittä itse. Muista: Sinulla on täydellinen 30 päivän rahat takaisin takuu, joten et voi hävitä mitään.

Valitse itsellesi sopiva kokonaisuus alla olevista paketeista. (Valitse kaikki kolme, jos haluat varmistua, että sinulla on kaikki mitä tarvitset)

 • Opetusluvan peruspaketti

  99 € alk. 10,15 €/kk

  Peruspaketti sisältää kaikki sähköiset harjoitusmateriaalit ajo-opettajan ja oppilaan teoriakokeita ja -tunteja varten.

  Paketissa on mukana myös kaikki tarvittavat lomakkeet sekä ainutlaatuinen opetuslupaopettajan käsikirja, joka sisältää ajotuntisuunnitelman sekä opettajiemme kentällä testatut neuvot ja vinkit.

  Saat kaikki peruspakettiin kuuluvan aineiston tilauksen jälkeen heti sähköpostiisi. Pääset aloittamaan opiskelun heti. Voit lukea oppaita puhelimesta tai tietokoneelta tai tulostaa ne paperille. Opetuslupaopettajan käsikirjan toimitamme myös painettuna versiona postilaatikkoosi.

  Opetusluvan peruspaketti on tarkoitettu yhdelle opettajalle ja yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata tunnukset harjoitteluohjelmaan ja sähköiseen oppikirjaan useammalle oppilaalle, voit tilausvaiheessa lisätä lisäoppilaita hintaan 30 € / oppilas.

   SisältöLisätietoja

  Opetuslupaopettajan  käsikirja

  Saat käyttöösi ajo-opettajiemme yli 50 vuoden kokemuksen pohjalta muotoutuneen ajotuntien opetussuunnitelman sekä opettajiemme kentällä testatut neuvot ja vinkit, kuinka opetat oppilaan ajamaan autoa helposti.

  Olemme saaneet käsikirjasta loistavaa palautetta. Tätä et saa mistään muualta!

  Tilaa ilmaiseksi käsikirjan näytekappale antamalla sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle välittömästi käsikirjan ensimmäisen luvun (Ajoneuvon käsittely, 7 sivua) kokonaisuudessaan.

  Tilaa ol-oppaan näyteluku

  Sivumäärä: 24

  Lähetämme kirjan sähköisen pdf-version sähköpostiisi ja painetun version postilaatikkoosi.

  Avaa opettajan käsikirjan esimerkkisivu ja sisällysluettelo.

  Oppilaan harjoitteluohjelma
  12 kk lisenssi

  B-teoriakoeharjoitus (vastaa Trafin oikeaa koetta)
  Tilanneharjoitukset kuvasarjoina
  Liikennemerkkiharjoitukset
  Oppilaan sanalliset harjoitukset
  Yli 1000 tehtävää! Ohjelma toimii myös tabletilla ja kännykällä, ja se on suosittu autokoulujen keskuudessa.

  Harjoitteluohjelman lisenssi on voimassa 12 kuukautta (voimassaolo alkaa ensimmäisestä kirjautumisesta).

  Kielinä: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä.

  Katso kuvia ohjelmasta:

  Opettajan harjoitteluohjelma
  6 kk lisenssi

  Opettajan harjoitukset ovat osittain samoja oppilaan harjoitusohjelman kanssa.

  Lisäksi opettajan harjoitusohjelmaan tulee:
  B-opetuslupaopettajan teoriakoeharjoitus (vastaa Trafin oikeaa koetta)
  Opettajan sanalliset kysymykset

  Harjoitteluohjelman lisenssi on voimassa 6 kuukautta (voimassaolo alkaa ensimmäisestä kirjautumisesta).

  Ohjelman kieli: suomi, englanti, ruotsi ja venäjä

  Katso kuvia ohjelmasta:

  Oppilaan (ja opettajan) sähköinen oppikirja

  Oppikirja kuuluu osaksi harjoitteluohjelmaa ja se on linkitetty nerokkaasti oppilaan harjoittelukysymyksiin.

  Liikennesäännöt, liikennemerkit ja paljon käytännön esimerkkejä.

  Oppikirja toimii myös tabletilla ja kännykällä.

  Myös opettajan kannattaa lukea oppilaan oppikirja. Se on hyvä tuki oppituntien pitämiseen.

  Kieli: suomi

  Katso kuvia kirjasta:

  Näin suoritat kortin opetusluvalla -ohjeistusTämän selkeän ohjeistuksen avulla teette kaikki viranomaisen vaatimat toimenpiteet oikeassa järjestyksessä.

  Sivumäärä: 8

  Avaa ohjeen esimerkkisivu ja sisällysluettelo.

  Virallinen opetussuunnitelma ja teoria- ja ajokokeen ohjeetPaketissa on mukana Trafin opetuslupaopetuksen virallinen opetussuunnitelma ja teoria- ja ajokokeen ohjeet, jotka täydentävät Antin Autokoulun omaa opetusmateriaalia.Opetuslupaopetuksen opetussuunnitelma ja ohje, Kuljettajantutkinnon ja opetusluvanhakijan teoriakokeen ohje, Kuljettajantutkinnon ajokokeen ohje
  Opetuksessa tarvittavat tulostettavat Trafin lomakkeetE504SR: opetuskortti opetuslupaisille, E100SR: todistus saadusta kuljettajaopetuksesta ja hyväksytystä kuljettajatutkinnostaLomakkeet voi täyttää tietokoneen ruudulla.

  Tilaa opetuslupapaketti siirtymällä ensin tällä sivulla alapäin ja valitsemalla haluatko tilata valinnaiset lisäpaketit. Sen jälkeen pääset siirtymään kassalle ja verkkomaksuun.

  • 99 €
  • 0 €

  Opetusluvan peruspaketti on tarkoitettu yhdelle opettajalle ja yhdelle oppilaalle. Jos haluat tilata tunnukset harjoitteluohjelmaan ja sähköiseen oppikirjaan useammalle oppilaalle, lisää tästä lisäoppilaita hintaan 30 € / oppilas.

  Lisäoppilaiden määrä
  • +30 €

  Jatka tilausta siirtymällä alaspäin

  Varustepaketti

  149 € alk. 14,32 €/kk

  Kaikki varusteet, joita tarvitset ajo-opetusautossa. Varustepaketilla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus.

  Ilmainen toimitus kaikkialle suomeen.

   

   SisältöLisätietoja
  Opetuspoljin opetuslupapoljin

  Fixus-jarrupoljin on pisimpään markkinoilla ollut, luotettava, toimiva ja monille korjaamoille tuttu. Fixus-opetuspoljin on markkinoiden kestävimpiä malleja.

  Fixus-poljin täyttää Trafin vaatimukset.

  Voit käyttää opetuspoljinta uudelleen myös myöhemmin toisessa autossa. Riittää, kun vaihdat siihen uuden vaijerin.
  Sivupeili Opetulupaopettajan sivupeiliAuton oman sivupeilin reunaan ruuvattava peili opettajalle.Koko: 110 x 47 mm
  Sisätaustapeili Opetuslupaopettajan taustapeiliTuulilasiin kiinnitettävä sisätaustapeili opettajalle.Imukuppikiinnitys
  Takakolmio Opetuslupa-auton varoitus- ja takakolmioAuton perään kiinnitettävä varoituskolmio.Magneettikiinnitys

  Sinun tarvitsee vain asentaa varusteet. Voit tehdä sen itse mukana tulevien ohjeiden avulla tai teettää nopean asennustyön lähes missä tahansa autohuollossa.

  Varustepaketti toimitetaan sinulle suoraan lähimpään Matkahuollon palvelupisteeseen. Niitä ovat esimerkiksi Siwa, Valintalo, Sale, R-Kioski ja monet muut tutut paikat. Saat pakettisi saapumisesta kätevästi tekstiviestin heti kun voit noutaa sen.

  Toimitusaika on 1-4 arkipäivää.

  • 149 €
  • 0 €

  Jatka tilausta siirtymällä alaspäin

  Virtuaaliset etäteoriatunnit

  99 € alk. 10,15 €/kk

  virtuaaliluokka

  Hoidamme tärkeän, pakollisen autokoulun teoriaopetuksen puolestasi ammattimaisesti, edullisesti ja kätevästi suoraan netin kautta.

  Sinä voit keskittyä ajamisen opettamiseen ja varmistua, että lapsesi todella oppii kaikki liikennesäännöt ja turvallisuusohjeet alusta loppuun oikein. Muista, että niiden osaaminen on edellytys virallisen teoriakokeen läpäisemiseen.

  Järjestämme autokoulun teoriaopetusta joka viikko suorana lähetyksenä netissä. Tunteja on tarjolla pääsääntöisesti ma-pe klo 13-20.

  Lapsesi voi osallistua virtuaaliselle etäteoriatunnille muiden oppilaiden kanssa ihan mistä päin tahansa tietokoneella tai tabletilla – aina Hangosta Utsjoelle asti. Hän voi esittää kysymyksiä opettajillemme aivan kuin olisi paikan päällä tunnilla.

  Jos vertaat etäteoriatuntien hintaa siihen, että sinun ei tarvitse murehtia, opetatko varmasti kaikki lain vaatimat asiat teoriaopetuksessasi – hinta varsin edullinen.

  Hoidamme todella koko autokoulun teoriaopetuksen puolestasi johdonmukaisesti askeleittain alle satasella, jolloin sinä voit keskittyä hauskimpaan osuuteen eli ajamisen opettamiseen.

  Osallistuminen etäteoriatunnille vaatii oppilaalta vähintään 5Mbit/s nopean internetyhteyden, webkameran, mikrofonin, sekä tietokoneen, tabletin tai puhelimen. Jos osallistuminen tunneille ei onnistu teknisistä syistä, saat rahat takaisin.

  • 99 €
  • 0 €

Pääset harjoittelemaan heti! Saat aineiston ja tunnukset sähköpostiisi.

maksubanneri

Et jää yksin tilauksesi jälkeen…

Jos sinulla on kysyttävää, Antin Autokoulun henkilökunta on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä:

Puhelin: 044 022 1265 (Arkisin klo 8.00 – 21.00)
Sähköposti:

Jos tilaat varustepaketin, saat parasta tukea niiden asennukseen ja käyttöön liittyen suoraan toimittajalta. Saat yhteystiedot tilausvahvistus-sähköpostista.

Jos tämä kuulostaa myös sinusta hyvältä, mikset tekisi tilausta nyt heti? Tällaista pakettia et löydä mistään muualta tähän hintaan.