Opetuslupaopettajan käsikirja – tätä et saa mistään muualta!

Opetuslupaopettajan käsikirja – tätä et saa mistään muualta!

49,00

Ainutlaatuinen ja erittäin kattava opetuslupaopettajan oppikirja, jonka avulla parannat opetuksen tasoa. Katso esimerkkisivu ja sisällysluettelo.

Saat välittömästi tilauksen jälkeen tulostettavan pdf-version sähköpostiisi. Painetun version lähetämme postilaatikkoosi.

Opetuslupa-opettajan oppikirjaan on tallennettu Antin Autokoulun ajo-opettajien yli 50 vuoden kokemuksen pohjalta muotoutuneen ajotuntien opetussuunnitelmat sekä opettajiemme kentällä testatut neuvot ja vinkit, kuinka opettaa oppilas ajamaan autoa helposti ja turvallisesti.

Oppikirja on osa täydellistä opetuslupapakettia.

Olemme saaneet käsikirjasta loistavaa palautetta.

Tilaa ilmaiseksi käsikirjan näytekappale antamalla sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle välittömästi käsikirjan ensimmäisen luvun (Ajoneuvon käsittely, 7 sivua) kokonaisuudessaan.

Tilaa ol-oppaan näyteluku
Osasto:
Sivumäärä

24

Kieli

suomi

Voita lahjakortti Antin Autokouluun!

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana kaikissa tulevissa arvonnassa, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Voita lahjakortti autokouluun
mm. voittoilmoituksia varten
Sending

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun

Lahjakortti on voimassa 5 vuotta, ja voit käyttää sitä myös useammassa erässä (esim. suorittamalla ensin mopokortin ja käyttämällä loppusumman 3 vuoden kuluttua B-kurssiin).