Pysäkkiautokoulu™

Oletko liikenneopettaja, autokouluyrittäjä tai freelancer? Kiinnostaisiko sinua toimia kumppaninamme seuraavan Pysäkkiautokoulu™-konseptin mukaisesti?

 

Saat keskittyä pelkästään ajo-opetukseen

Vapaat ja joustavat työajat

Tasaiset tulot alussa takuupalkalla, pieni yrittäjäriski

Minimaalisesti toimisto- ja paperitöitä

Mainos- ja markkinointikulut 0 €

Ei toimitila- tai sihteerikuluja

Jos vastaat KYLLÄ, jatka lukemista…

Antin Autokoulu on tällä hetkellä Oulun-läänissä ja pääkaupunkiseudulla toimiva kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo. Meillä on autokoulualalta jo lähes 60 vuoden kokemus.

Viimeiset 5 vuotta ovat olleet meille suurten innovaatioiden aikaa. Olemme tuoneet autokoulupalvelut nykyajan vaatimuksiin vastaavalle tasolle.

Määrätietoisen 5 vuoden innovointimme tuloksena olemme luoneet Pysäkkiautokoulu™-konseptin, joka tarkoittaa mm. seuraavia konkreettisia asioita

 • Olemme digitalisoineet ja automatisoineet prosessimme ja palvelumme nykypäivän tasolle unohtamatta vanhoja hyviksi todettuja tapoja.
 • Olemme kehittäneet myyntimme ja markkinointimme vastaamaan nykypäivän haasteisiin ja olemme aktiivisesti mukana esim. sosiaalisessa mediassa.
 • Teoriatunnit järjestetään virtuaalisesti niin että oppilas voi seurata niitä puhelimen tai tietokoneen välityksellä suoraan kotisohvalta.
 • Kaupungeissa, joissa meillä on toimintaa, on laaja pysäkkiverkosto, jonka runkona ovat suuret kaupat ja koulut ym. Noudamme oppilaan ajotunnille näiltä ajotuntipysäkeiltä. Oppilaan ei siis tarvitse tulla autokoululle vaan haemme oppilaan hänen itsensä valitsemalta pysäkiltä.
 • Olemme aidosti kiinnostuneita oppilaiden viihtymisestä ja opetuksen tasosta. Keräämme mm. automaattisella tekstiviestillä reaaliaikaista pikapalautetta oppilailta heti ajotunnin jälkeen ja lisäksi teetämme autokoulun lopuksi kattavamman asiakaskyselyn.
 • Meillä on jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaate. Järjestämme säännöllisesti henkilökuntapäiviä, jossa keräämme ja annamme toisillemme palautetta ja kehitysideoita.
 • Yhtenä asiakaslupauksenamme on, että ”pysymme tyynenä ja asiallisina aina – myös yllättävissä opetustilanteissa.” Opettajamme toimivat Liikenneopettajan Eettisten ohjeiden mukaisesti ja takaamme oppilaidemme psyykkisen ja fyysisen koskemattomuuden koulussamme.
 • Joustava rahoituspalvelu, jossa vakavaraisena yhtiönä toimimme itse rahoittajana. Ajokortin maksaja saa luottopäätöksen nettisivuilta parissa sekunnissa ja rahoitussopimus syntyy ilman luottokorttiyhtiöitä tai muita kolmansia osapuolia.
 • Asiakaspalvelun hyvä saavutettavuus: puhelinpalvelu sekä chat nettisivuilla aina arkisin klo. 8.00 – 21.00.
 • Koko toimintaamme ohjaa vuosien varrella yhdessä kehitämämme huoneentaulu ja arvot joiden mukaan toimimme.

Katso huoneentaulumme Katso arvomme

Tämä pitkäjänteinen kehitystyö, ja aidosti oppilaan huomioon ottava toimintamallimme on tuottanut tulosta. Oppilasmäärämme ovat nousseet vuodesta 2012 vuoden 2017 loppuun mennessä yli 250%.

Keräämämme loppupalautteen mukaan yli 99% asiakkaistamme kertoo opetuksen ja palvelumme olleen hyvää tai erinomaista! Näin suuri prosentti on harvinaista millä tahansa alalla. 100% rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun antaminen ei siis ole meillä mikään ongelma.

Vuoden 2016 loppuun asti meillä oli toimintaa vain Oulussa ja Raahessa.

1 Ensimmäinen askel – Oulun naapurikuntiin

Päätimme vuoden 2017 alussa kokeilla laajentumista pysäkkimallilla seuraaviin lähikuntiin: Haukipudas, Kempele, Liminka, Oulunsalo, Pyhäjoki, Ruukki, Tyrnävä ja Vihanti.

Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että uusilla paikkakunnilla ajo-opetuksesta vastaa yrittäjästatuksella toimiva kumppani, joka hoitaa ajotunnit sekä tutkinnon ja ajojen suunnittelun. Me hoidamme kaiken muun: markkinoinnin, asiakashankinnan, teoriatunnit, kehittämisen, sihteeripalvelut ja muut paperityöt.

Laajentuminen osoittautui menestyksekkääksi. Konsepti toimi ja sekä kumppanit että oppilaat olivat tyytyväisiä.

Tämän kokeilun rohkaisemana päätimme ottaa seuraavan askeleen.

2 Toinen askel – Helsinkiin laajentuminen

Vuoden 2017 lopussa avasimme ensimmäisen kumppanimme kanssa muutamia ajotuntipysäkkejä Helsinkiin.

Meillä on tällä hetkellä Helsingissä yli 100 ajotuntipysäkkiä ja kolme vakituista kumppaniyrittäjää. Töitä on riittänyt alusta asti kaikille. Tavoitteena on jatkaa tasaista kasvua Helsingissä avaamalla uusia ajotuntiepysäkkejä ja sitä kautta hankkia uusia asiakkaita ja kumppaneita tarpeen mukaan.

Järjestämme tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla B-opetusta kaikissa kolmessa vaiheessa.

3 Kolmas askel – 7 uutta paikkakuntaa ja SINÄ?

Seuraavaksi meillä on tarkoitus laajentua seuraaville paikkakunnille: Espoo, Vantaa, Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti ja Kuopio.

Etsimme nyt näille paikkakunnille kumppaneiksi liikenneopettajia, autokoulu- tai freelanceryrittäjiä.

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on…

 • oma autokouluyritys tai olet freelancerliikenneopettaja tai olet liikenneopettaja ja olet valmis aloittamaan yrittäjyyden ja sinulla on mahdollisuus luopua Antin Autokoulun kanssa kilpailevasta toiminnasta
 • halua keskittyä vain ajo-opetukseen
 • intoa opettamiseen ja positiivista asennetta
 • ajo-opetukseen soveltuva siisti auto ja voit teipata sen Antin Autokoulun väreihin
 • halua sitoutua Antin Autokoulun konseptiin ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen

Me puolestamme tarjoamme sinulle…

 • valmiin, edistyksellisen ja toimivaksi todetun autokoulukonseptin, jolla riittää asiakkaita
 • teoriatuntien järjestämisen oppilaillesi virtuaalisesti
 • sihteeripalvelut, oppilashallinnan ja muun paperinpyörittelyn
 • vapaan ja joustavan työajan – järjestä ajoaikataulut suoraan oppilaiden kanssa
 • tasaiset tulot: vakituinen tulo 40 € / ajotunti alv 0% (esim. kuukaudessa: 140 ajotuntia x 40 € = 5600 € + alv 24%.)
 • ensimmäiset kolme kuukautta 2400 € laskutustakuulla (60 tuntia kuukaudessa)
 • varman työn ja maksajan – yrittäjäriski hyvin pieni (taustalla vakavarainen yhtiö)
 • reaaliaikaisen oppilaspalautteen ajotunneista
 • tehokkaan ja nykyaikaisen markkinointikoneiston – me vastaamme asiakashankinnasta
 • oikeus Antin Autokoulun säännöllisiin koulutuksiin

Olen kiinnostunut, kuinka toimin?

Jos kiinnostuit, on seuraava vaiheesi hakea mukaan Antin Autokoulun Akatemiaan.

Antin Autokoulun Akatemia on Oulussa huhtikuussa 2018 toteutettava 2 + 2 työpäivää käsittävä koulutusohjelma, jonka tarkoituksena on tutustua niin toisiimme kuin Antin Autokoulun koulutuskonseptiin.

Täytä alla oleva hakemus. Jos hakemuksesi täyttää kriteerimme, pidämme kanssasi videohaastattelun.

Ensimmäisen haastattelun läpäisseet kumppaniehdokkaat valitsemme mukaan Akatemian ensimmäiselle kahden päivän jaksolle. Ensimmäisen Akatemia-jakson jälkeen molemmat osapuolet arvioivat jatkoa omalta kantiltaan ja tekevät päätöksen jatkosta.

Jos päätämme aloittaa kumppanuuden, Antin Autokoulu aloittaa myynnin ja markkinoinnin sovitulla paikkakunnalla.

Akatemiakoulutuksen toinen osa (2 päivää) käydään ennen ajo-opetuksen aloittamista. Koulutuksessa perehdytään tarkemmin kaikkiin työhön liittyviin käytännön asioihin.

Akatemian läpäisseet kumppanit aloittavat kahden kuukauden siirtymäjakson, jolloin he voivat hoitaa nykyiset omat oppilaat ja työtehtävät päätökseen.

Siirtymäjakson jälkeen yrittäjä aloittaa 3 kuukauden kokeilujakson. Takaamme kokeilujaksolla laskutettavaa joka kuukausi vähintään 60 h x 40 € = 2400 € (+ alv 24%).

Kokeilujakson jälkeen sopimus jatkuu 40 euron tuntihinnalla ja yhden kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla.

Hae Akatemiaan alla olevalla lomakkeella tai kysy lisää Lasse Karjalaiselta puh. 044 0747 5177 tai sähköpostilla lasse[at]antinautokoulu.fi

Hae Antin Autokoulun Akatemiaan

Hae Akatemiaan
Kerro itsestäsi. Miksi haet meille? Miksi meidän kannattaisi valita sinut? Kuka sinua voi suositella?
Drop a file here or click to upload Choose File
Maximum upload size: 20MB
Jos haluat, voit liittää hakemukseen mukaan CV:n, työtodistuksia, jne...

Antin Autokoulun huoneentaulu

Olemme lämpimästi tervetulleita töihin omana itsenämme

Olemme jokainen parhaillamme omana itsenämme, joka on lähtökohtana laadukkaalle työpanoksellemme myös työyhteisössämme.

Arvostan itseäni, toimenkuvaani ja tiedän olevani osa työyhteisömme kokonaisuutta

On ilmeistä, että on mahdotonta arvostaa työkaveria, mikäli ei arvosta itseään. Hyvä ja toimiva laatu on kokonaisuus ja kokonaisuus on puolestaan yhteisön jäsenet yhdessä.

Meidän työyhteisössä loukkaantumattomuus on viattomuutta

Mikäli loukkaannun, se on minulle merkki siitä, että olen vaarassa loukata toisia. Voin tietoisesti pysäyttää loukkaantumisen ja estää sen vahingoittamasta työilmapiiriä. Laatu syntyy hyvässä työilmapiirissä. Monissa työyhteisöissä menee valtavasti laadun rakentamiseen tarvittavaa energiaa loukkaantumisten selvittämiseen.

Jos stressaannun, kuten toisinaan tapahtuu, pysähdyn heti kun mahdollista, koska en aio motivoida itseäni stressienergialla kovin pitkään

Tämä periaate kutsuu ottamaan vastuuta itsestämme, koska se on samalla vastuun ottamista toisista. Hyvää laatua ei voi pitkään synnyttää stressaantumalla. Hyvää laatua synnyttää ilo, keveys ja helppouden strategia.

Arvostan työkaverini toimintatapaa, koska hyvään tulokseen johtaa monia teitä

Hyvään laatuun kuuluu myös virheiden sietäminen, koska virhe on mahdollisuus oppia. Työyhteisössämme on tilaa itse oivallukseen aina kun se on mahdollista, vaarantamatta asiakkaan tai omaa turvallisuutta.

Haluan olla täysin elossa myös työaikana

Usein työyhteisöissä on mekanistinen toimintatapa, joka aiheuttaa turhautumista. Olemme merkittävän osan elämästämme töissä ja haluamme olla elossa myös silloin. Ollessamme elossa hyvä laatu on seuraus.

Autan ja tuen toisia ja saan samalla apua ja tukea itsekin

Tämä periaate toimii aina, kokeileminen osoittaa sen toimivuuden. Hyvän laadun toteuttaminen lähtee aina minusta itsestä.

Pidämme yhdessä huolta työympäristöstä, turvallisuudesta ja siisteydestä, ja minä olen me

Työympäristöstä huolehtiminen on laadun kannalta samalla syy sekä seuraus. Jokaisella on yhteisvastuu turvallisuudesta, toimivuudesta ja asianmukaisen ympäristön ylläpidosta ja yhteisyys lähtee myös aina minusta.

Keskustelumme on enemmän kuin mielipiteiden vaihtoa, etsimme yhdessä vastauksia kysymyksiin

Keskustelu on todellista vasta kun se on yhdessä tutkimista kaikissa kysymyksissä ja eteen nousevissa asioissa. Luodessamme itse työpaikkamme toimivuutta edistäviä käytäntöjä, olemme luonnollisesti motivoituneita tekemisissämme. Hyvä idea on paljon ideoita ja olemme tietoisia siitä, miten luovuus ja parhaiden ratkaisujen löytyminen syntyy runsaudesta. Pelkkien mielipiteiden esittäminen tyrehdyttää keskustelun alkuunsa, koska vanhat ehdollistuneet ja mekaaniset mallit säilyttävät siten sitkeästi asemansa. Uuden ajattelu ei voi syntyä samaa levyä pyörittämällä.

Todellisin hetki elämässämme on nyt

Kun ymmärrämme, että ainoa elämä, jota voimme elää, tapahtuu aina nyt, alamme oivaltaa, että laadun perusta luodaan aina tässä hetkessä.

Antin Autokoulun arvot

1. Ihmisarvon kunnioittaminen

Jokaista ihmistä erilaisena persoonana kunnioittava suhtautuminen on peruslähtökohta. Koulutamme asiakkaitamme yksilöllisesti, jolloin koemme erityistilanteet positiivisina haasteina. Ymmärrämme erilaiset tavat oppia. Vuorovaikutustilanteessa seuraamme vastetta ja olemme valmiita vaihtamaan toimivampiin menetelmiin. Toimintamme eettisyys perustuu asiakkaan ehdottomaan fyysisen ja psyykkisen koskemattomuuteen. Liikenneopettajan eettiset ohjeet ovat perustana koulutuksissamme. Olemme rehellisiä kaikessa toiminnassamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Osoitamme arvostuksen asiakkaan uhraamalle ajalle olemalla läsnä sovitusti.

2. Uudistuminen

Olemme valppaita ja päivitämme konseptiamme jatkuvasti siten, että pidämme kiinni edelläkävijän roolista yksityisten autokoulujen keskuudessa. Olemme tuotteistaneet palveluamme määrätietoisesti hyödyntäen aktiivisesti toiminnalle auenneita uusia mahdollisuuksia.

3. Sisäinen yrittäjyys

Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus motivoituneella ja sitoutuneella vastuuta ottavalla työnteolla vaikuttaa omaan ansion tasoon. Yrityksen palkkausmalli tukee sekä työntekijän että yrityksen tavoitteellisen toiminnan menestymistä.

4. Kannattava toiminta

Vain taloudellisesti hyvin voivalla yrityksellä on mahdollisuus kehittyä ja panostaa välttämättömän laatumielikuvan ylläpitämiseen. Kannattava toiminta luo pohjan yrityksen jatkuvuudelle ja työskentelyn mielekkyydelle sekä yrittäjän että työntekijän näkökulmasta.