Pysäkkiautokoulu™

Oletko liikenneopettaja, autokouluyrittäjä tai freelancer? Kiinnostaisiko sinua toimia kumppaninamme seuraavan Pysäkkiautokoulu™-konseptin mukaisesti?

 

Saat keskittyä pelkästään ajo-opetukseen

Vapaat ja joustavat työajat

Tasaiset tulot alussa laskutustakuulla, pieni yrittäjäriski

Minimaalisesti toimisto- ja paperitöitä

Mainos- ja markkinointikulut 0 €

Ei toimitila- tai sihteerikuluja

Jos vastaat KYLLÄ, jatka lukemista…

Antin Autokoulu on tällä hetkellä Oulun-läänissä ja pääkaupunkiseudulla toimiva kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo. Meillä on autokoulualalta jo lähes 60 vuoden kokemus.

Viimeiset 5 vuotta ovat olleet meille suurten innovaatioiden aikaa. Olemme tuoneet autokoulupalvelut nykyajan vaatimuksiin vastaavalle tasolle.

Määrätietoisen 5 vuoden innovointimme tuloksena olemme luoneet Pysäkkiautokoulu™-konseptin, joka tarkoittaa mm. seuraavia konkreettisia asioita

 • Olemme digitalisoineet ja automatisoineet prosessimme ja palvelumme nykypäivän tasolle unohtamatta vanhoja hyviksi todettuja tapoja.
 • Olemme kehittäneet myyntimme ja markkinointimme vastaamaan nykypäivän haasteisiin ja olemme aktiivisesti mukana esim. sosiaalisessa mediassa.
 • Teoriatunnit järjestetään virtuaalisesti niin että oppilas voi seurata niitä puhelimen tai tietokoneen välityksellä suoraan kotisohvalta.
 • Kaupungeissa, joissa meillä on toimintaa, on laaja pysäkkiverkosto, jonka runkona ovat suuret kaupat ja koulut ym. Noudamme oppilaan ajotunnille näiltä ajotuntipysäkeiltä. Oppilaan ei siis tarvitse tulla autokoululle vaan haemme oppilaan hänen itsensä valitsemalta pysäkiltä.
 • Olemme aidosti kiinnostuneita oppilaiden viihtymisestä ja opetuksen tasosta. Keräämme mm. automaattisella tekstiviestillä reaaliaikaista pikapalautetta oppilailta heti ajotunnin jälkeen ja lisäksi teetämme autokoulun lopuksi kattavamman asiakaskyselyn.
 • Meillä on jatkuvan oppimisen ja kehittymisen periaate. Järjestämme säännöllisesti henkilökuntapäiviä, jossa keräämme ja annamme toisillemme palautetta ja kehitysideoita.
 • Yhtenä asiakaslupauksenamme on, että ”pysymme tyynenä ja asiallisina aina – myös yllättävissä opetustilanteissa.” Opettajamme toimivat Liikenneopettajan Eettisten ohjeiden mukaisesti ja takaamme oppilaidemme psyykkisen ja fyysisen koskemattomuuden koulussamme.
 • Joustava rahoituspalvelu, jossa vakavaraisena yhtiönä toimimme itse rahoittajana. Ajokortin maksaja saa luottopäätöksen nettisivuilta parissa sekunnissa ja rahoitussopimus syntyy ilman luottokorttiyhtiöitä tai muita kolmansia osapuolia.
 • Koko toimintaamme ohjaa vuosien varrella yhdessä kehitämämme huoneentaulu ja arvot joiden mukaan toimimme.

Katso huoneentaulumme Katso arvomme

Tämä pitkäjänteinen kehitystyö, ja aidosti oppilaan huomioon ottava toimintamallimme on tuottanut tulosta. Oppilasmäärämme ovat nousseet vuodesta 2012 vuoden 2017 loppuun mennessä yli 250%.

Keräämämme loppupalautteen mukaan yli 98% asiakkaistamme kertoo opetuksen ja palvelumme olleen hyvää tai erinomaista! Näin suuri prosentti on harvinaista millä tahansa alalla. 100% rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun antaminen ei siis ole meillä mikään ongelma.

Tältä tuntuu, kun ajokortin on suorittanut meillä :)

Tuomo sai kiireestä huolimatta joustavaa palvelua

Helsinkiläinen Jasmin on tyytyväinen pysäkkimalliin

Vuoden 2016 loppuun asti meillä oli toimintaa vain Oulussa ja Raahessa.

1 Ensimmäinen askel – Oulun naapurikuntiin

Päätimme vuoden 2017 alussa kokeilla laajentumista pysäkkimallilla seuraaviin lähikuntiin: Haukipudas, Kempele, Liminka, Oulunsalo, Pyhäjoki, Ruukki, Tyrnävä ja Vihanti.

Tämä tarkoitti käytännössä sitä, että uusilla paikkakunnilla ajo-opetuksesta vastaa yrittäjästatuksella toimiva kumppani, joka hoitaa ajotunnit sekä tutkinnon ja ajojen suunnittelun. Me hoidamme kaiken muun: markkinoinnin, asiakashankinnan, teoriatunnit, kehittämisen, sihteeripalvelut ja muut paperityöt.

Laajentuminen osoittautui menestyksekkääksi. Konsepti toimi ja sekä kumppanit että oppilaat olivat tyytyväisiä.

Tämän kokeilun rohkaisemana päätimme ottaa seuraavan askeleen.

2 Toinen askel – Helsinkiin laajentuminen

Vuoden 2017 lopussa avasimme ensimmäisen kumppanimme kanssa muutamia ajotuntipysäkkejä Helsinkiin.

Meillä on tällä hetkellä Helsingissä yli 100 ajotuntipysäkkiä ja monia vakituisia kumppaniyrittäjiä. Töitä on riittänyt alusta asti kaikille. Tavoitteena oli jatkaa tasaista kasvua Helsingissä avaamalla uusia ajotuntiepysäkkejä ja sitä kautta hankkia uusia asiakkaita ja kumppaneita tarpeen mukaan.

3 Kolmas askel – yli 10 uutta paikkakuntaa.

Syksyllä 2018 aloitimme toiminnan Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Turussa, Rovaniemellä, Lahdessa, Heinolassa, Nokialla, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Kangasalalla, Naantalissa ja Raisiolla.

Olemme onnistuneet löytämään jokaiselle paikkakunnalle oppilaita, jotka haluavat käydä autokoulunsa Antin Autokoulussa ja näin olemme saaneet hankittua opettajille hyvin töitä. Kasvua on nähtävissä kokoajan ja uusien lisäopettajien tarve nykyissä paikkakunnillamme on nyt edessä.

4 Neljäs askel – lisää uusia paikkakuntia ja kasvua nykyissä paikkakunnilla.

Seuraavaksi meillä on tarkoitus laajentua nykyisillä paikkakunnillamme edelleen ja tarvitsemme jatkuvasti uusia alan parhaita opettajia meille kumppaneiksi. Lisäksi laajentumisemme jatkuu edelleen monille uusille paikkakunnille.

Etsimme nyt näille paikkakunnille kumppaneiksi liikenneopettajia, autokoulu- tai freelanceryrittäjiä:

Helsinki, Espoo, Vantaa, Oulu, Tampere, Turku, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola, Lappeenranta, Joensuu, Hämeenlinna, Vaasa, Seinäjoki, Rovaniemi, Mikkeli, Kotka, Salo, Porvoo. Voit myös ehdottaa jotain muutakin paikkakuntaa halutessasi.

Sinä voit olla etsimämme henkilö, jos sinulla on…

 • oma autokouluyritys tai olet freelancerliikenneopettaja tai olet liikenneopettaja ja olet valmis aloittamaan yrittäjyyden
 • mahdollisuus tehdä meille töitä päätoimisesti
 • halua keskittyä vain ajo-opetukseen ja sen suunnitteluun
 • intoa opettamiseen ja positiivista asennetta
 • ajo-opetukseen soveltuva siisti auto ja voit teipata sen Antin Autokoulun väreihin
 • halua sitoutua Antin Autokoulun konseptiin ja itsesi jatkuvaan kehittämiseen

Me puolestamme tarjoamme sinulle…

 • valmiin, edistyksellisen ja toimivaksi todetun autokoulukonseptin, jolla riittää asiakkaita
 • teoriatuntien järjestämisen oppilaillesi virtuaalisesti
 • sihteeripalvelut, oppilashallinnan ja muun paperinpyörittelyn
 • vapaan ja joustavan työajan – järjestä ajoaikataulut suoraan oppilaiden kanssa
 • tasaiset tulot: vakituinen tulo 41,50 € / ajotunti* alv 0% (esim. kuukaudessa: 140 ajotuntia x 41,50 € = 5810 € + alv 24%.)
 • ensimmäiset kolme kuukautta 2490 € laskutustakuulla (60 tuntia kuukaudessa)
 • varman toimeksiantosuhteen ja laskujen maksajan – yrittäjäriski hyvin pieni (taustalla vakavarainen yhtiö)
 • reaaliaikaisen oppilaspalautteen ajotunneista
 • tehokkaan ja nykyaikaisen markkinointikoneiston – me vastaamme asiakashankinnasta
 • oikeus Antin Autokoulun säännöllisiin koulutuksiin

* Ajotunnin hintaan (41,50 €) kuuluu opettaja, auto ja ajojen suunnittelu.

Olen kiinnostunut, kuinka toimin?

Jos kiinnostuit, on seuraava vaiheesi hakea mukaan Antin Autokoulun Akatemiaan.

Akatemia on Helsingissä tai Oulussa Antin Autokoulun toimitiloissa toteutettava 1 + 1 + 1 työpäivää käsittävä koulutusohjelma, jonka tarkoituksena on tutustua niin toisiimme kuin Antin Autokoulun koulutuskonseptiin.

Voit laskuttaa suorittamiltasi Akatemiapäiviltä 100€ + alv per päivä.

Täytä alla oleva hakemus. Jos hakemuksesi täyttää kriteerimme, pidämme kanssasi videohaastattelun ennen Akatemia-jaksoa.

Videohaastatteluiden jälkeen valitsemme kumppaniehdokkaat Akatemian ensimmäiselle päivälle. Ensimmäisen Akatemia-päivän jälkeen molemmat osapuolet arvioivat jatkoa omalta kantiltaan, jonka jälkeen teemme päätöksen jatkosta.

Jos päätämme ensimmäisen Akatemia-päivän jälkeen aloittaa kumppanuuden, Antin Autokoulu aloittaa välittömästi aktiivisen myynnin ja markkinoinnin sovitulla paikkakunnalla.

Akatemiakoulutuksen toinen päivä käydään ennen ajo-opetuksen aloittamista. Koulutuksessa perehdytään tarkemmin kaikkiin työhön liittyviin käytännön asioihin.

Akatemian toisen päivän läpäisseet kumppanit aloittavat sovitun mittaisen siirtymäjakson (esim. 1-2kk), jonka aikana he voivat hoitaa mahdolliset keskeneräiset työtehtävät asiallisesti päätökseen muualla samalla kun aloittavat työskentelemään Antin Autokoulussa.

Siirtymäjakson jälkeen yrittäjä aloittaa työt Antin Autokoulussa*. Takaamme aluksi kolmen kuukauden ajan laskutettavaa joka kuukausi vähintään 60 h x 41,50 € = 2490 € (+ alv 24%).

Kolmen kuukauden laskutustakuujakson jälkeen sopimus jatkuu 41,50 euron (+ alv 24%) tuntihinnalla päätoimisena työnä ja yhden kuukauden molemminpuolisella irtisanomisajalla. Ajotunnin hintaan (41,50 €) kuuluu opettaja, auto ja ajojen suunnittelu.

Akatemian kolmas päivä toteutetaan n. kuukausi ajo-opetuksen aloituksen jälkeen. Kolmannessa päivässä käsittelemme vielä kerran kaikkia käytännön asioita, kuten ajojen varailun prosesseja ym.

Hae Akatemiaan alla olevalla lomakkeella.

* Toimeksiantosuhteen lopulliset ehdot määräytyvät jokaisen yrityksen kanssa erikseen tehtävässä toimeksiantosopimuksessa.

Nykyisten pysäkkikumppaneidemme kokemuksia

Pysäkkikumppaneillemme voit vapaasti soittaa tai laittaa sähköpostia ja kysellä heidän kokemuksistaan vielä lisää.

Samuli HyvönenHain ja pääsin Antin Autokoulun pysäkkiopettajaksi Helsinkiin vuoden 2018 alusta. Olen nyt yksi kolmesta Helsingin alueen pysäkkiopettajista. Toimintamme näyttää kasvavan voimakkaasti pääkaupunkiseudulla ja on mukava olla mukana kehityksessä. Tykkään, että asioita mietitään ja kehitetään vastaamaan nykypäivää. Kun tällä mallilla tekee töitä niin koen tosi hyvänä, että on vapaus määrittää itse oma työmäärä ja -ajat. Itse opiskelen työn ohessa ja tämä mahdollistaa opiskelun ja työn yhteensovittamisen vaivattomasti. Jos tarvitsen tukea, saan sitä avuliaalta taustatiimiltä aina kun tarvitsen. Ja kun homma toimii niin toisaalta saan hyvin rauhassa tehdä itse töitä. Jos vertaa tätä perinteiseen malliin niin tämä vaatii avointa mieltä kehittää omia työtapoja. Lisäksi hyvää ja aktiivista järjestelykykyä, jotta siirtymät eivät kasva liian pitkiksi ajotuntien välissä. Kokonaisuuden hahmottaminen on myös tärkeää, koska malli on erilainen perinteiseen autokouluun verrattuna. On tärkeää itse ymmärtää asiat myös oppilaan näkökulmasta, jotta pystyy ohjeistamaan tarvittaessa hyvin. Koen tämän tosi mukavana tapana harjoittaa liikenneopettajan ammattia. Suosittelen tätä muillekin, kunhan vain asenne työhön ja opettamiseen on kohdillaan. :) Töitä on riittänyt hyvin koko ajan.
Samuli Hyvönen

Teija HirvonenOlen toiminut Antin Autokoulun pysäkkiopettajana Oulun seudulla reilut puoli vuotta. Parasta tässä mallissa on se, että minulla on vapaus suunnitella itsenäisesti omat päivät. Kukaan ei pakota tekemään liikaa työtä vaan voin hyvin itse siihen vaikuttaa. Töitä on tasaisesti ja tunteja on ollut koko ajan riittävästi tarjolla. Olen kokenut että saan tehdä töitä niin paljon kuin haluan ja jaksan. Vapaus tuo mukanaan myös vastuun, joka tuntuu myös mukavalta kun toimii näin yrittäjäpohjalta. Pysäkkimallissa on se ero perinteiseen, että siirtymiä tulee enemmän kuin yleensä, mutta hyvällä suunnittelulla siitäkin selvitään. On mukavaa kun saan keskittyä ajo-opetukseen ja sen suunnitteluun ja voin luottaa Antin Autokoulun hallintohenkilöstöön, että he hoitavat muut asiat ja hankkivat meille edelleen tasaisesti töitä. Kaikenkaikkiaan olen tykännyt toimintamallista ja voin suositella sitä muillekin. :)
Teija Hirvonen, 044 770 0024

Kari KoivikkoAloitin Antin Autokoulussa omalla yrityksellä ensimmäisenä pysäkkiopettajana vuoden 2016 syksyllä. Olin ollut Antin Autokoulussa moottoripyöräopetuksesta vastaavana edellisen kesän ja siitä saamani hyvän kokemuksen perusteella uskalsin lähteä mukaan. Homma on toiminut hyvin ja töitä on ollut riittävästi. Koen, että tässä firmassa on tosi hyväntasoiset opettajat töissä. On mukava tehdä töitä, kun tietää, että kaikki kollegat ovat motivoituneita ja antavat hyvää palvelua asiakkaille – siitä voi olla ammattiylpeä. Pysäkkimallissa saan suunnitella itse päiväni. Oppilailla on nykyään paljon hyppytunteja ja ajot saa melko hyvin sovittua päiväsaikaan. Itselläni on rinnalla naisten liigatason päävalmentajan tehtävä ja tämä työ mahdollistaa aikataulujen sovittamisen opetuksen ja valmennuksen kanssa.
Kari Koivikko, 040 729 2950

Marko KarvinenOlen toiminut Antin Autokoulun pysäkkiopettajana jo reilun vuoden ajan Oulun ja Haukiputaan alueella. Kaikki on toiminut oikein hyvin ja hommat Antin Autokoulussa pelaa sovitusti. On hienoa, että saan itse päättää työaikani ja suunnitella oman päivän omien menojen mukaan. Lisäksi voin itse päättää oppilasmäärän ja alueet joilta oppilaita haluan. Töitä on ollut koko ajan riittävästi.
Marko Karvinen, 050 325 7387

Jukka LalliSain pysäkkiopettajan paikan Antin Autokoulusta muuttaessani Helsingistä Ouluun viime keväänä. Kokemukseni on kokonaisuutena ollut positiivinen. Minulle uutena asiana ja haasteena tuli opetella kalenterinhallinta ja ajojen suunnittelu. Alussa lipsuin liikaa työajoissa ja otin liian paljon töitä itselleni ja se tuntui hiukan raskaalta. Huomioonotettavia asioita ajojen suunnitteluun on paljon. Vuoden aikana olen kuitenkin oppinut suunnittelemaan työni hyvin. Alun haasteiden jälkeen on tuntunut tosi mukavalta olla mukana yhtenä opettaja tiimissä. Antin Autokoulussa minut on otettu hyvin vastaan ja työyhteisö on mukava. Apua ja tukea olen saanut aina tarvittaessa ja olen myös saanut antaa sitä muille. Aiempaa yrittäjäkokemusta ei minulla ollut ja alussa hiukan jännitti lähteä mukaan, mutta kaikki on lopulta mennyt hyvin. Töitä on ollut ja rahat on riittänyt yrityksellä.
Jukka Lalli, 050 468 2224

Hae Antin Autokoulun Akatemiaan

Hae Akatemiaan
Kerro itsestäsi. Miksi haet meille? Miksi meidän kannattaisi valita sinut? Kuka sinua voi suositella?
Maximum upload size: 10.24MB
Jos haluat, voit liittää hakemukseen mukaan CV:n, työtodistuksia, jne...

Alta löydät Antin Autokoulun huoneentaulun ja arvot, jotka ovat ohjanneet toimintaamme. Vastaavia perinteitä noudattaisimme soveltuvin osin myös toimeksiantosuhteessa.

Antin Autokoulun huoneentaulu

Olemme lämpimästi tervetulleita töihin omana itsenämme

Olemme jokainen parhaillamme omana itsenämme, joka on lähtökohtana laadukkaalle työpanoksellemme myös työyhteisössämme.

Arvostan itseäni, toimenkuvaani ja tiedän olevani osa työyhteisömme kokonaisuutta

On ilmeistä, että on mahdotonta arvostaa työkaveria, mikäli ei arvosta itseään. Hyvä ja toimiva laatu on kokonaisuus ja kokonaisuus on puolestaan yhteisön jäsenet yhdessä.

Meidän työyhteisössä loukkaantumattomuus on viattomuutta

Mikäli loukkaannun, se on minulle merkki siitä, että olen vaarassa loukata toisia. Voin tietoisesti pysäyttää loukkaantumisen ja estää sen vahingoittamasta työilmapiiriä. Laatu syntyy hyvässä työilmapiirissä. Monissa työyhteisöissä menee valtavasti laadun rakentamiseen tarvittavaa energiaa loukkaantumisten selvittämiseen.

Jos stressaannun, kuten toisinaan tapahtuu, pysähdyn heti kun mahdollista, koska en aio motivoida itseäni stressienergialla kovin pitkään

Tämä periaate kutsuu ottamaan vastuuta itsestämme, koska se on samalla vastuun ottamista toisista. Hyvää laatua ei voi pitkään synnyttää stressaantumalla. Hyvää laatua synnyttää ilo, keveys ja helppouden strategia.

Arvostan työkaverini toimintatapaa, koska hyvään tulokseen johtaa monia teitä

Hyvään laatuun kuuluu myös virheiden sietäminen, koska virhe on mahdollisuus oppia. Työyhteisössämme on tilaa itse oivallukseen aina kun se on mahdollista, vaarantamatta asiakkaan tai omaa turvallisuutta.

Haluan olla täysin elossa myös työaikana

Usein työyhteisöissä on mekanistinen toimintatapa, joka aiheuttaa turhautumista. Olemme merkittävän osan elämästämme töissä ja haluamme olla elossa myös silloin. Ollessamme elossa hyvä laatu on seuraus.

Autan ja tuen toisia ja saan samalla apua ja tukea itsekin

Tämä periaate toimii aina, kokeileminen osoittaa sen toimivuuden. Hyvän laadun toteuttaminen lähtee aina minusta itsestä.

Pidämme yhdessä huolta työympäristöstä, turvallisuudesta ja siisteydestä, ja minä olen me

Työympäristöstä huolehtiminen on laadun kannalta samalla syy sekä seuraus. Jokaisella on yhteisvastuu turvallisuudesta, toimivuudesta ja asianmukaisen ympäristön ylläpidosta ja yhteisyys lähtee myös aina minusta.

Keskustelumme on enemmän kuin mielipiteiden vaihtoa, etsimme yhdessä vastauksia kysymyksiin

Keskustelu on todellista vasta kun se on yhdessä tutkimista kaikissa kysymyksissä ja eteen nousevissa asioissa. Luodessamme itse työpaikkamme toimivuutta edistäviä käytäntöjä, olemme luonnollisesti motivoituneita tekemisissämme. Hyvä idea on paljon ideoita ja olemme tietoisia siitä, miten luovuus ja parhaiden ratkaisujen löytyminen syntyy runsaudesta. Pelkkien mielipiteiden esittäminen tyrehdyttää keskustelun alkuunsa, koska vanhat ehdollistuneet ja mekaaniset mallit säilyttävät siten sitkeästi asemansa. Uuden ajattelu ei voi syntyä samaa levyä pyörittämällä.

Todellisin hetki elämässämme on nyt

Kun ymmärrämme, että ainoa elämä, jota voimme elää, tapahtuu aina nyt, alamme oivaltaa, että laadun perusta luodaan aina tässä hetkessä.

Antin Autokoulun arvot

1. Ihmisarvon kunnioittaminen

Jokaista ihmistä erilaisena persoonana kunnioittava suhtautuminen on peruslähtökohta. Koulutamme asiakkaitamme yksilöllisesti, jolloin koemme erityistilanteet positiivisina haasteina. Ymmärrämme erilaiset tavat oppia. Vuorovaikutustilanteessa seuraamme vastetta ja olemme valmiita vaihtamaan toimivampiin menetelmiin. Toimintamme eettisyys perustuu asiakkaan ehdottomaan fyysisen ja psyykkisen koskemattomuuteen. Liikenneopettajan eettiset ohjeet ovat perustana koulutuksissamme. Olemme rehellisiä kaikessa toiminnassamme. Pidämme sen, minkä lupaamme. Osoitamme arvostuksen asiakkaan uhraamalle ajalle olemalla läsnä sovitusti.

2. Uudistuminen

Olemme valppaita ja päivitämme konseptiamme jatkuvasti siten, että pidämme kiinni edelläkävijän roolista yksityisten autokoulujen keskuudessa. Olemme tuotteistaneet palveluamme määrätietoisesti hyödyntäen aktiivisesti toiminnalle auenneita uusia mahdollisuuksia.

3. Sisäinen yrittäjyys

Jokaisella työntekijällä on mahdollisuus motivoituneella ja sitoutuneella vastuuta ottavalla työnteolla vaikuttaa omaan ansion tasoon. Yrityksen palkkausmalli tukee sekä työntekijän että yrityksen tavoitteellisen toiminnan menestymistä.

4. Kannattava toiminta

Vain taloudellisesti hyvin voivalla yrityksellä on mahdollisuus kehittyä ja panostaa välttämättömän laatumielikuvan ylläpitämiseen. Kannattava toiminta luo pohjan yrityksen jatkuvuudelle ja työskentelyn mielekkyydelle sekä yrittäjän että työntekijän näkökulmasta.

Antin Autokoulun tarina

Autokoulujen edelläkävijä

Antin Autokoulu on koko ajan kasvava kaikkien ajokorttiluokkien tavaratalo. Yli 50 vuoden kokemuksella tiedämme, mikä ajo-oppilaalle on tärkeää ja panostamme siihen. Nykyaikainen tapamme toimia ja ottaa yksilöt huomioon, luovat kivijalan sille, että jopa 98 % oppilaistamme kertoo opetuksemme olleen hyvää tai erinomaista!

Sen lisäksi, että haluamme tarjota oppilaillemme asiantuntevaa ja kunkin tarpeet huomioon ottavaa opetusta, tavoitteemme on yhä kasvaa ja olla autokoulujen edelläkävijä. Tässä olemme hyvällä tiellä, sillä toimintamme on laajentunut lyhyessä ajassa Oulun alueelta aina Helsinkiin asti! Nyt olemme laajentumassa seitsemälle uudelle paikkakunnalle.

Uudistumiskyky on tärkeässä roolissa, kun tavoitteena on kasvu ja jatkuva kehittyminen. Olemme valppaita ja päivitämme konseptiamme jatkuvasti, jotta pysymme autokoulujen edelläkävijänä. Olemme tuotteistaneet menestyksekkäästi palveluitamme olemalla valmiita hyödyntämään toimialan meille avanneita mahdollisuuksia.

Meille ihminen on tärkein

Antin Autokoulun arvot ovat läsnä jokapäiväisessä tekemisessä. Peruslähtökohtamme on erilaisten persoonien kunnioittaminen ja oppimistapojen ymmärtäminen. Toimintamme eettisyys perustuu asiakkaan ehdottomaan fyysiseen ja psyykkiseen koskemattomuuteen. Työntekijöidemme tapaa toimia ohjaa rehellisyys kaikissa tilanteissa. Se mikä luvataan, se pidetään. Osoitamme kunnioitusta asiakkaan uhraamalle ajalle olemalla läsnä sovitusti ja keskittymällä täysipainoisesti opetustilanteeseen.

Kaikki lähtee hyvästä fiiliksestä

Joukkueessa voi olla parhaat yksilöt, mutta menestys edellyttää taidon lisäksi hyvää joukkuehenkeä. Työyhteisössämme vallitsee positiivinen ja rento ilmapiiri, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Sinun ei tarvitse pelätä avun kysymistä tai omien ajatuksien esille tuomista.

Meillä nauru ja pieni pilke silmäkulmassa, on enemmän kuin sallittua. Tyytyväiset työntekijät ovat voimavara, josta haluamme pitää kiinni. Hyvä fiilis ja hymy tarttuu!