Ulkoista virtuaaliset etäteoriatunnit (nettiteoriat) meille

Oletko autokoulun oppilas ja etsit etäteoriatunteja? Löydät kaikki virtuaalitunnit tästä osoitteesta: www.virtuaaliteoriat.fi

Teoriatuntien järjestäminen virtuaalisesti on ollut mahdollista vuodesta 2015 ja on tätä päivää – halusimmepa sitä tai emme. Osa autokouluista järjestää jo suurimman osan teorioista etänä netin välityksellä, ja suosio kasvaa koko ajan. Moni oppilas valitsee jo autokoulun sen perusteella, järjestetäänkö siellä nettiteorioita.

Tarjoamme kaikille suomalaisille autokouluille virtuaalisten etäteorioiden järjestämiseen helpon ja edullisen ratkaisun – ulkoistamisen. Palvelussa on mukana on jo yli 150 autokoulua.

Järjestämme kursseja seuraavissa korttiluokissa:

Alkaen 3,95 € / tunti / oppilas:

  • Tieliikenteen perusteet EAS 1-4 (suomeksi ja englanniksi)
  • Riskikoulutuksen teoriat 1-4 (suomeksi ja englanniksi)
  • Vapaaehtoiset teoriat B-ajokorttiin 1-4
  • Vapaaehtoiset teoriat A-ajokorttiin 1-4
  • A1->A2 ja A2->A korotus teoriat 1-2
  • Vapaaehtoiset teoriat AM-ajokorttiin 1-4
  • Rikkomustenseuranta 1-4

Yllä olevissa korttiluokissa hinta laskee kuukausittaisen käyttäjämäärän perusteella seuraavan taulukon mukaisesti:

Suoritettuja teoriatunteja kuukaudessaHinta / teoriatunti
0-193,95 €
20-393,75 €
40-593,55 €
60-793,35 €
80-993,15 €
100 tai enemmän2,95 €

6 € / tunti / oppilas:

  • C-, C1- ja C1E-teoriat
  • CE-teoriat

Raskaissa korttiluokissa ei ole porrashinnoittelua.

Tarjoamme teille siis valmiin palvelun, jossa virtuaaliteoriat järjestää Antin Autokoulun virtuaaliteorioiden pitämiseen koulutetut opettajamme.

Palvelu räätälöidään täysin autokoulunne yritysilmeen mukaiseksi. Oppilas kirjautuu oppitunnille osoitteesta www.virtuaaliteoriat.fi/autokoulusi_nimi/ Katso miltä näyttää esimerkiksi palvelun jo käyttöön ottaneen Driving Centerin kirjautumissivusto: www.virtuaaliteoriat.fi/demo/.

Koulutuksen aikana ei käy ilmi, että järjestäjä on Antin Autokoulu. Oppilaanne osallistuvat siis autokoulunne ”omille” virtuaalitunneille.

Laaja tarjonta ja nopea kierto

Järjestämme tunteja arkisin maanantaista perjantaihin. Tuntien kierto on tiheä, esim. Tieliikenteen perusteet-kurssia EAS järjestämme useasti viikossa.

Kun tarjonta on laaja, oppilas saa sovitettua tuntien suorittamisen helposti muiden menojen kanssa.

Selkeä hinnoittelu

Palvelun hinta peruskorttiluokissa on vain 4 – 2,95 € + alv / oppitunti / oppilas (riippuen kuukausittaisesta oppilasmäärästä) ja raskaissa korttiluokissa (C, C1 ja CE) 6 € + alv / oppitunti / oppilas.

Palvelussa ei ole kuukausimaksua ja irtisanomisaika on 1 sekunti. Maksatte vain käytön mukaan.

Autokoulusi näköinen

Oppilas osallistuu oman autokoulunne virtuaalitunneille eikä tiedä, että järjestäjänä on Antin Autokoulu. Kirjautumissivu on täysin yritysilmeenne mukainen (mm. logo ja värit), ja oppilas siirtyy tunnille osoitteesta, joka on muotoa www.virtuaaliteoriat.fi/autokoulusi_nimi/

Katso esimerkki: www.virtuaaliteoriat.fi/demo/.

Ilmainen 1 kuukauden kokeilu

Kokeilkaa palvelua yhden kuukauden ajan ilmaiseksi. Jos ette ole tyytyväisiä, voitte lopettaa palvelun maksamatta mitään. Jos päätätte jatkaa, ensimmäinen kokeilukuukausi on joka tapauksessa ilmainen.

Ette siis menetä mitään, jos kokeilette. Riski on tasan nolla!

Reaaliaikainen raportointi

Voitte seurata oppilaiden teoriasuorituksia helppokäyttöisen raportointi-sivun kautta, johon toimitamme teille kirjautumistunnukset.

Katso kuva raportointi-sivusta tästä.

Nopeasti käyttöön

Jos päätät tilata tänään, palvelu on jopa huomenna käytössäsi. Käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta.

Saatte meiltä käyttöopastuksen sekä ohjeet itsellenne että oppilaillenne.

Alla muutama kommentti nettiteoria-palveluamme käyttävältä autokouluyrittäjiltä

Antin Autokoulu on luotettava kumppani, homma toimii hienosti ja palvelun käyttöönotto on ollut hyvin helppoa. Opettajat osaavat hommansa ja oppilaat ovat todella pitäneet palvelusta. Myös palvelun kehitysehdotuksia on kuunneltu tarkasti ja myös toteutettu. Suosittelen. :) – Teemu Tornberg, Toimitusjohtaja, Liikennekoulu Tornberg –

Driving Center on ollut mukana Antin Autokoulun ylläpitämissä etäteorioissa marraskuusta 2015 lähtien. Järjestely on käytännössä vapauttanut meiltä yhden opettajan lisää ajo-opetukseen. Myös toimitilat olemme vaihtaneet selvästi pienempiin, johtuen selvästi pienemmistä ryhmistä perinteisellä luokkaopetuspuolella. Kokonaisuutena kustannussäästö on ollut merkittävä ja näin pystymme paremmin vastaamaan alan selvään hintatason laskuun ja kuitenkin säilyttämään kannattavuuden. Olemme keränneet asiakkailta palautetta etäteorioista ja 1-5 asteikolla keskiarvo on noin 4,5, mitä pidämme varsin hyvänä. Olemme olleet mukana palvelussa heti alusta alkaen ja myös meidän toiveita on kuunneltu ja palvelua on kehitetty koko ajan. Kannattaa kokeilla. – Esko Kurkinen, Toimitusjohtaja, Driving Center –

Mullistavaa! Kuinka helppoa ja asiakaslähtöistä oppiminen voikaan olla! Lähes parikymmentä vuotta perinteisiä luokkaopetustunteja vetäneenä, olen nähnyt todella merkittävänä asiana virtuaaliteoriatuntien tulemisen. Tekninen kehittyminen ja virtuaalipedagogiikan osaaminen näkyy asiakastyytyväisyytenä sekä hyvinä oppimistuloksina. Suosittelen ehdottomasti tätä kaikille autokoulualan toimijoille! – Petteri Näätsaari, Autokouluyrittäjä, Liikenneopetus Lokoz –

Oletko kiinnostunut tarjoamaan oppilaillesi virtuaaliteorioita?

Oletko kiinnostunut tarjoamaan oppilaillesi virtuaaliteorioita?

Jätä yhteystietosi, niin soitamme sinulle. Voit myös soittaa meille: 044 022 1265.