Haluatko lisää varmuutta ajamiseen?

Tuemme kaikenikäisten liikkumista ja kotona asumista rohkaisemalla autoilemaan niin pitkään kuin se on turvallisesti mahdollista. Tule nyt kursseille hankkimaan itsellesi varmuutta ja rohkeutta autoiluun kokeneiden liikenneopettajiemme opastuksella nais- tai sekaryhmissä.

Näillä kursseilla et voi menettää ajokorttiasi. Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tyytyväisyystakuu – kokeile riskittä!


Annamme sinulle täydellisen 100 % tyytyväisyystakuun, koska olemme täysin varmoja, että koet kurssimme hyödylliseksi. Jos jostain syystä et halua jatkaa kurssia, voit lopettaa kurssin ilman kustannuksia ensimmäisen kurssipäivän aikana.

Joustavat maksuvaihtoehdot – Osamaksu

Voit maksaa kurssit nyt myös osamaksulla. Varmuutta ajamiseen -kurssi alkaen 40€ / 12 kk ja Takaisin tielle -kurssi alkaen 55€ / 18 kk.

Miksi myös sinun kannattaisi tulla kursseillemme?

Ainutlaatuisen tyytyväisyystakuun ja joustavien maksuvaihtoehtojen lisäksi olemme koonneet seitsemän muuta vastausta miksi sinun kannattaa osallistua kursseillemme:

1 Saat rohkeutta ja varmuutta ajamiseen

Ainutlaatuisella kursseillamme opit ja kertaat hyödyllisiä tietoja taitoja ja saat ajovarmuutta, jotta voit autoilla turvallisesti mahdollisimman pitkään.

2 Palautat mieleesi liikennesäännöt ja liikennemerkit

Kurssin aluksi kertaamme liikennesääntöjä ja liikennemerkkejä, turvallisen ajamisen perusteet ja käsittelemme miten ikääntyminen vaikuttaa autoiluun.

3 Voit asua kotonasi mahdollisimman pitkään

Oma auto ja ajotaidot tukevat monella tapaa kotona asumista. Auto helpottaa läheisten ja ystävien tapaamista, harrastuksissa kulkemista ja myös kaupassa asiointi on vaivatonta omalla autolla.

4 Opit ajamaan taloudellisemmin

Kokemustemme mukaan useimmat kuskit voivat leikata polttoainelaskuaan melko helposti 15 prosentilla. Mitä se tarkoittaa euroissa? Jos käytät kuussa esimerkiksi 50 € bensaan, säästöä syntyy vuodessa 90 €. Se on jo viidessä vuodessa 450 € selkeää säästöä.

5 Opit tekemään yksinkertaiset huoltotoimenpiteet itse

Käymme kurssilla läpi muun muassa, kuinka voit tarkistaa moottoriöljyn määrän, lisätä öljyä ja tuulilasinpesunestettä ja vaihtaa pyyhkijän sulat sekä tarkistaa ilmanpaineet. Mikä parasta – toisin kuin useimmat luulevat, nämä toimenpiteet ovat erittäin helppoja toteuttaa autoon kuin autoon.

6 Kursseja vain naisille

Järjestämme kursseja vain naiselle. Naisten kursseilla sinun ei tarvitse pelätä miesten arviointia. Halutessasi voit osallistua myös sekaryhmiin.

7 Meillä voit ajaa automaattivaihteisella autolla

Kokemuksemme mukaan automaattivaihteisella autolla ajaminen on huomattavasti helpompaa kuin tavallisella autolla. Siksi monet iäkkäät ovat vaihtaneet automaattivaihteiseen autoon. Meillä voit halutessasi ajotuntisi tai muuten kokeilla turvallisesti automaattivaihteista autoa.

Seniorikurssit

Ajotuntipaketti 3h 320 €

Sisältää 3 henkilökohtaista ajotuntia ja kirjallisen palautteen ajotunneista.

Ajotuntien aiheet ja ajankohdat sovitaan toiveidesi mukaan.

Varmuutta ajamiseen -kurssi 480 €

Varmuutta ajamiseen-kurssi sopii sinulle, jos haluat tiiviisti kerrata liikenneasioita ja lisäksi haluat saada ajotunneilta lisää ajovarmuutta.

Sisältää 4 teoriatuntia, 1 tunti auton huoltokohteisiin tutustumista käytännössä ja 3 henkilökohtaista ajotuntia.

Kurssin ensimmäisenä päivänä kerrataan liikennesääntöjä ja -merkkejä, turvallisen ajon perusteita, taloudellista ajoa, autoilua ikääntyvänä ja huoltovinkkejä.

Teoriatuntien välissä syödään lounas, minkä jälkeen tutustutaan noin tunnin ajan käytännönläheisesti ulkona erilaisten autojen nesteiden tarkistukseen ja niiden sijaintiin sekä muihin teoriatunneilla esiin nousseisiin huoltokohteisiin.

Henkilökohtaisilla ajotunneilla (3 kpl) ajat itse ja saat samalla liikenneopettajalta vinkkejä ajamiseen. Ajotuntien aiheet ja ajankohdat sovitaan toiveidesi mukaan.

Hintaan sisältyy kahvit, lounas, opasvihko ja itseopiskelumateriaali.

Soita numeroon 044 022 1265 ja ilmoittaudu.

Takaisin tielle -kurssi 990 €

Kurssi on suunniteltu erityisesti vähän ajaneille naisille. Kurssi sopii sinulle, jos omistat ajokortin ja haluat nyt laajasti kerrata liikenneasioita sekä saada useamman ajotunnin avulla lisää ajovarmuutta ja rohkeutta ajamiseen.

Sisältää 22 teoriatuntia, 1 tunti auton huoltokohteisiin tutustumista käytännössä ja 6 henkilökohtaista ajotuntia.

Kurssin ensimmäisenä päivänä kerrataan liikennesääntöjä ja -merkkejä, turvallisen ajon perusteita, taloudellista ajoa, autoilua ikääntyvänä ja huoltovinkkejä.

Teoriatuntien välissä syödään lounas, minkä jälkeen tutustutaan noin tunnin ajan käytännönläheisesti ulkona erilaisten autojen nesteiden tarkistukseen ja niiden sijaintiin sekä muihin teoriatunneilla esiin nousseisiin huoltokohteisiin.

Loput teoriatunnit (18 kpl) käydään muiden autokoululaisten kanssa.

Henkilökohtaisilla ajotunneilla (6 kpl) ajat itse ja saat samalla liikenneopettajalta vinkkejä ajamiseen. Ajotuntien aiheet ja ajankohdat sovitaan toiveidesi mukaan. Hintaan sisältyy kahvit, lounas, itseopiskelumateriaali sekä autokoulun oppikirja.

Soita numeroon 044 022 1265 ja ilmoittaudu.

Henkilöauton ajokortti 1950 €

Tämä kurssi on sinulle, jos et ole vielä tullut hankkineeksi ajokorttia ja haluat nyt aloittaa autoilun.

Sisältää 23 teoriatuntia  ja 18 henkilökohtaista ajotuntia.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään kurssin alussa henkilökohtainen opetussuunnitelma.

Teoriatunneilla (4 kpl) käsitellään aluksi ikääntymistä ja autoilua, turvallisen ajon perusteita, taloudellista ajoa sekä liikennesääntöjä ja merkkejä. Loput teoriatunnit (19 kpl) käydään muiden autokoululaisten kanssa. Kurssiin sisältyy 18 ajotuntia. Mahdolliset lisäajotunnit maksavat 75 € tunti. Hintaan sisältyy kahvit, lounas, itseopiskelumateriaali sekä autokoulun oppikirja.

Terveysperustaiset seniorikurssit

Järjestöille ja ryhmille

Liikennetaitojen kertauskurssi järjestöille ja ryhmille 300 €

300 € perushinnan lisäksi laskutetaan 10 € /osallistuja

Kurssi järjestään joko asiakkaan tiloissa tai autokoululla. Kertauskurssi sopii vähintään 10 hengen ryhmille jos haluatte yhdessä kerrata liikenneasioita teoriassa tutun porukan kanssa. Hintaan sisältyy opasvihko ja itseopiskelumateriaali kaikille osallistujille.

Sisältää 4 teoriatuntia.

Kurssilla kerrataan liikennesääntöjä ja -merkkejä, turvallisen ajon perusteita, taloudellista ajoa, autoilua ikääntyvänä ja huoltovinkkejä.

Soita numeroon 044 022 1265 ja ilmoittaudu.

Esimerkkilaskelmia osallistujakohtaisesta hinnasta.
10 hengen ryhmä 40 €/osallistuja
20 hengen ryhmä 25 €/osallistuja
60 hengen ryhmä 15 €/osallistuja

Ilmoittaudu seniorikurssille

Kysy alkavaista kursseista soittamalla numeroon 044 022 1265.