Paikkakunta:

Tiedote: korona-viruksen vaikutus opetukseen

Kaikkien ajotuntien aluksi opettaja desinfioi ratin, ohjainlaitteet ja auton oven kahvat. Opettaja ei kättele oppilasta. Jos opettaja tuntee flunssan oireita, hän ei tule töihin. Meillä kaikki teoriatunnit käydään nyt netissä, joten niihin ei liity tartuntavaaraa. Lue koko tiedote.

Näin suoritat mopokortin tai mopoautokortin Antin Autokoulussa

Mopokortin hinta Oulussa

Mopokortti – AM120 (vain teoriat) Pakolliset 4 teoriatuntia, eli Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) + teoriakoeharjoitteluohjelma.
79 €
Mopokortti – AM120 (1,5 ajotuntia) 1,5 tuntia vapaaehtoista ajo-opetusta ja ajokokeessa käynti + pakollinen Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) ja teoriakoeharjoitteluohjelma.
199 €
Mopokortti – AM120 (3 ajotuntia) 3 tuntia vapaaehtoista ajo-opetusta ja ajokokeessa käynti + pakollinen Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) ja teoriakoeharjoitteluohjelma.
299 €
Mopoautokortti – AM121 (1,5 ajotuntia) 1,5 tuntia vapaaehtoista ajo-opetusta mopoautolla ja ajokokeessa käynti + pakollinen Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) ja teoriakoeharjoitteluohjelma.
299 €
Mopoautokortti – AM121 (3 ajotuntia) 3 tuntia vapaaehtoista ajo-opetusta mopoautolla ja ajokokeessa käynti + pakollinen Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) ja teoriakoeharjoitteluohjelma.
399 €
Mopoautokortti – AM121 (6 ajotuntia) 6 tuntia vapaaehtoista ajo-opetusta mopoautolla ja ajokokeessa käynti + pakollinen Tieliikenteen perusteet -kurssi (EAS) ja teoriakoeharjoitteluohjelma.
649 €
viranomaiskulut 104,00 - 172,00 €

Maksa
kurssi
erissä
esim.

22 /kk

Maksuaikalaskuri

Hae pikarahoituspäätös!

Saat rahoituspäätöksen muutamassa sekunnissa. Rahoituspäätöksen hakeminen ei sido sinua mihinkään. Luoton hakija voi olla esim. toinen vanhemmistasi.

Teoriatunnit netissä

Teoriatunnit suoritetaan etänä netissä. Lue lisätietoja.

Voit suorittaa teoriatunnit itseopiskeluteorioina minä päivinä tahansa valvomon aukioloaikana: ma-to klo 8-22 ja pe-la klo 8-16.

Vaihtoehtoisesti voit halutessasi käydä teoriat luentomuodossa oikean opettajan johdolla.

Luentomuotoisten etäteoriatuntien aikatauluja voit tarkastella täältä: virtuaaliteoriat.fi/antinautokoulu