Paikkakunta:

Tiedote: korona-viruksen vaikutus opetukseen

Kaikkien ajotuntien aluksi opettaja desinfioi ratin, ohjainlaitteet ja auton oven kahvat. Opettaja ei kättele oppilasta. Jos opettaja tuntee flunssan oireita, hän ei tule töihin. Meillä kaikki teoriatunnit käydään nyt netissä, joten niihin ei liity tartuntavaaraa. Lue koko tiedote.

Tervetuloa laadukkaaseen autokouluun aivan lähellä sinua (yli 98% asiakkaistamme suosittelee meitä)

×

Ilmoittaudu kurssille tästä

×

Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu täyttämällä ilmoittautumislomake

Annamme sinulle täydellisen 100 % rahat-takaisin-takuun, koska olemme täysin varmoja, että tykkäät autokoulustamme.

Jos ET ole täysin tyytyväinen opetukseen, voit keskeyttää autokoulusi milloin vain teoriakurssin aikana ja vielä kolmen ensimmäisen ajotunnin jälkeen ilman mitään kuluja. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja – emmekä kysele mitään syitä. Tällaista takuuta et löydä mistään muualta.

Näin hankit ajokortin

Lasse Karjalainen

Lasse Karjalainen, toimitusjohtaja

Paljon tämän helpompaa autokoulusi käyminen ei enää voi olla. Ja hyvä sijaintimme on vain yksi syy monista, miksi lähes jokainen oppilaamme suosittelee meitä.

Meillä on useita ajotuntien aloituspisteitä Hyvinkäällä. Katso sinua lähin aloituspiste kartasta.

Valitse vain sinulle sopiva aloituspaikka ja ilmoittaudu mukaan. Kurssimme alkavat LÄHES JOKA PÄIVÄ ympäri vuoden kesät talvet.

Mikä parasta, me oikeasti takaamme, että olet tyytyväinen – tai et maksa mitään.

Lämpimästi tervetuloa mukaan hankkimaan henkilöauton ajokorttisi (B-kortti). Paljon tämän helpompaa se ei enää todella voi olla.

Milloin voit aloittaa autokoulun?

Autokoulun voit aloittaa jo 16-vuotiaana, mutta ajokortin saat vasta kun täytät 18-vuotta. Jos sinulla on hyvä syy, voit hakea ikäpoikkeuslupaa ja saada ajokortin jo 17-vuotiaana.

Katso miltä ajotunti Antin Autokoulussa näyttää

lomakkeella tai soita meille 044 022 1265.

Mahtava sijainti Hyvinkäällä

Voit valita Hyvinkäällä ajotuntien aloituspaikaksi minkä vain kartalla näkyvästä pisteestä lähellä sinua:

Ladataan karttatietoja... Ladataan karttatietoja...

Klikkaa aloituspistettä kartalla, niin näet tarkan osoitteen.

Valitse sinulle sopivin paketti

Ajo-opetuksessa lain määräämä minimiopetusmäärä on 14 ajotuntia. Tilastojemme mukaan noin 40 % oppilaista opetusmäärä on liian pieni eikä ajotaito vielä riitä ajokokeen (inssi) läpäisemiseen.

Premium-kurssi
(Suosittelemme!)
PeruskurssiSimulaattori-kurssi
1499 €1199 €999 €
14 + 4 ajotuntia, joista:14 ajotuntia, joista:14 ajotuntia, joista:
17 ajotuntia oikealla autolla13 ajotuntia oikealla autolla9 ajotuntia oikealla autolla
1 pimeänajotunti simulaattorilla1 pimeänajotunti simulaattorilla5 ajotuntia simulaattorilla
Lisäajotunnit 99 € / ajotuntiLisäajotunnit 99 € / ajotuntiLisäajotunnit 99 € / ajotunti
Auton käyttö uusinta-ajokokeessa 99 €*Auton käyttö uusinta-ajokokeessa 99 €*Auton käyttö uusinta-ajokokeessa 99 €*
* = Uusinta-ajokoetta edeltää aina ylimääräinen ajotunti, joten uusintakokeen kustannus on 99 € (ajotunti) + 99 € (auton käyttö kokeessa) + 90 € (ajokoemaksu viranomaiselle) = 288 €.
Suosittelemme tätä, jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta mistään moottoriajoneuvosta. Ja vaikka olisikin, Premium-kurssin avulla läpäiset varmimmin ajokokeen 1. yrityksellä ja olet turvallinen ja ekologoinen kuljettaja liikenteessä.Suosittelemme tätä, jos olet joskus kokeillut auton käsittelyä vaikkapa suljetulla alueella tai olet ajanut jonkin verran liikenteessä mopolla.Suosittelemme tätä, jos sinulla on jo kokemusta autolla ajamisesta (esim. autourheiluharrastus) tai olet jo ajanut paljon liikenteessä esim. mopoautolla.

Premium-kurssi

Peruskurssin sijaan voitkin valita Premium-kurssin, johon kuuluu lakisääteisen 14 ajotunnin lisäksi 4 ylimääräistä ajotuntia. Premium-kurssilla itsenäistä ajamista ehditään harjoitella enemmän, mikä helpottaa ajokokeen läpipääsyä sekä tuo turvallisuutta itselle ja muille sekä antaa varmuutta siirtyä itsenäiseen ajamiseen sen jälkeen kun olet saanut ajokortin.

Premium-kurssilla pystymme lisäksi kiinnittämään normaalia enemmän huomiota liikenneturvallisuuteen käytännön harjoitusten kautta. Ekologista ja taloudellista ajamista harjoitellaan myös enemmän ja tämä näkyy positiivisesti tulevaisuuden polttoaineenkulutuksessa.

Lisäksi kurssiin kuuluu perusteellisempi tutustuminen auton ylläpitoon: polttoaineen tankkaus, kurkkaus konepellin alle (öljyt ja nesteet) sekä rengaspaineiden tarkastus. Peruskurssilla näitä ei keretä käytännön tasolla käymään läpi, koska kaikki aika on pakko käyttää ajamiseen.

Ajotunnit ajetaan Hyvinkäällä aina oikealla autolla

Emme tarjoa Hyvinkäällä B-ajokorttikoulutusta, jossa iso osa ajotunneista ajettaisiin simulaattorilla. Vain pimeänajotunti ajetaan simulaattorilla.

Koemme, että ajotunti oikealla autolla on parempi vaihtoehto kaikille oppilaille ajoturvallisuuden, oppimisen ja ajokokeen läpäisyn kannalta.

Simulaattorilla et pääse kiinni samaan ajotuntumaan kuin oikealla autolla; et tunne myöskään kiihdyttämisestä tai jarruttamisesta aiheutuvia voimia. Simulaattoriajotunneilla et voi myöskään harjoitella ajamista niillä teillä, joilla tulet ajokokeessa ja kortin saannin jälkeen ajamaan. Todellisissa liikennetilanteissa opit ajamaan vasta ajaessasi oikealla autolla. Lisäksi simulaattorilla ajaminen saattaa aiheuttaa joillekin harvoille pahoinvointia.

Oikealla autolla ajettavissa ajotunneissa ajo-opettaja on koko ajan vierelläsi ja antaa käytännön vinkkejä ajamiseen sekä liikenteessä sääntöjen mukaisesti ja turvallisesti toimimiseen. Simulaattori ei myöskään pysty antamaan yhtä kattavaa palautetta, kuin vierellä oleva opettaja.

Täydellinen rahat-takaisin-takuu

Huikeat 98% oppilaistamme oikeasti suosittelee meitä keräämämme asiakaspalautteen perusteella.

Näin korkea tyytyväisyys on poikkeuksellista millä vain alalla – myös autokoulussa.

Siksi olemme aivan varmoja, että sinäkin viihdyt meillä. Itse asiassa me takaamme sen:

Jos ET ole täysin tyytyväinen ensimmäisten kolmen ajotunnin jälkeen ihan mistä tahansa syystä, voit lopettaa autokoulusi maksamatta yhtään mitään.

Ilmoita vain meille niin saat kaikki rahasi takaisin välittömästi.

Sinulla on täydellinen 100% rahat-takaisin-takuumme.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita

Pitkän yli 50-vuotisen historiamme aikana olemme opettaneet yli 10000 ihmistä ajamaan turvallisesti ja saamaan ajokortin.

Oululainen Viljami oli tyytyväinen, kun ajotunnille haettiin suoraan koulusta

Raahelainen Sara voitti 1000€:n lahjakortin, suorittamalla B-kortin teoriakokeen ilman virheitä

(Nykyään voittosumma on 500€ puhtaana käteen.)

Helsinkiläinen Jasmin on tyytyväinen Antin Autokoulun pysäkkimalliin

50-vuotias Teija suoritti ajokortin kätevästi käymällä teoriat etänä ja ajot pysäkeiltä

Tältä tuntuu, kun ajokortin on suorittanut Antin Autokoulussa :)

Jännittääkö autokoulu? Älä huoli

Tiedämme kokemuksesta, että ajaminen saattaa jännittää sinua kuten monia muitakin oppilaitamme. Se on aivan normaalia.

Siksi olemme erityisesti panostaneet opettajiemme rauhallisuuteen tehdäksemme opetustilanteesta mahdollisimman mukavan ja rennon sinulle.

Se ei ole vain lupaus. Otamme tämän asian oikeasti tosissamme. Olemme muun muassa järjestäneet henkilökunnallemme jo vuodesta 2011 mielenhallintakoulutuksia Suomen parhaimpien asiantuntijoiden johdolla.

Näin takaamme, että opettajasi pysyy kaikissa tilanteessa todella rauhallisena ja opettaa sinua ajamaan sujuvasti. Meillä saa tehdä virheitä. Juuri niistä opit parhaiten.

Aloitamme ajoharjoittelun aina rauhallisessa ja turvallisessa paikassa.

Joko luit tarpeeksi? kurssille lomakkeella helposti parissa minuutissa.

Jos haluat tietää lisää ennen kuin päätät, lue eteenpäin…

Alempana kerromme muun muassa tarkemmin, miksi jokainen asiakkaamme suosittelee meitä.

Miksi jokainen oppilas suosittelee Antin Autokoulua?

Kun olemme jutelleet asiakkaidemme kanssa, he ovat kertoneet, että yksinkertaisia syitä valintaamme on ainakin yhdeksän:

1 Virtuaaliset etäteoriatunnit

Voit suorittaa sinulle pakollisten teoriatuntien lisäksi vapaaehtoisia teoriatunteja halutessasi, jos haluat varmistaa osaamisesi teoriakokeessa ja ajotunneilla – eikä niistä tule sinulle mitään kuluja.

Voit suorittaa kaikki teoriatunnit virtuaalisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä, josta on etäyhteys autokoulun opettajaan.
Voit osallistua tunnille vaikka suoraan kotisohvaltasi! Se säästää tosi paljon aikaasi ja helpottaa taatusti elämääsi.

Etäteoriaopetus vaatii sinulta lisäksi webbi- tai selfiekameran ja mikin.

B-kortin teoriaopetukseen kuuluu EAS- ja riskikoulutus. Kumpaakaan ei tarvitse ostaa erikseen vaan ne kuuluvat B-kurssin hintaan.

Tältä etäteoria näyttää: Kirjautumissivu-esimerkki ja Etäluokka-esimerkki.

Ja tätä se on käytännössä :)

2 100% rahat-takaisin-takuu – kokeile riskittä

Annamme sinulle täydellisen 100 % rahat-takaisin-takuun, koska olemme täysin varmoja, että tykkäät autokoulustamme.

Jos ET ole täysin tyytyväinen opetukseen, voit keskeyttää autokoulusi milloin vain teoriakurssin aikana ja vielä kolmen ensimmäisen ajotunnin jälkeen ilman mitään kuluja. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja – eikä sinun tarvitse kertoa syytä, jos et halua. Tällaista takuuta et löydä mistään muualta.

Joten ilmoittaudu vain mukaan täysin riskittä tänään. Päätä vasta sitten olemmeko myös sinun mielestäsi yksi Suomen parhaista autokouluista.

Ainutlaatuisen takuumme ansiosta et voi oikeasti hävitä yhtään mitään.

3 Mahdollisuus voittaa 500 € puhtaana käteen!

500 euron lahjakotti

Jos saat suoritettua B-luokan teoriakokeen ensimmäisellä kerralla ilman virheitä annamme sinulle 500 € puhtaana käteen!

Palkkio maksetaan palkkana. Me huolehdimme veroista ja työnantajamaksuista. Palkan suuruus on aina sen verran, että käteen jäävä osuus on tasan 500 €.

Ehtona on virheettömän suorituksen lisäksi, että olet suorittanut ennen teoriakoetta kaikki teoriakokeen harjoitustehtävät.

Miksi tarjoamme näin huikean palkinnon?

Haluamme motivoida oppilaitamme opiskelemaan liikennesäännöt kunnolla. Kunnollinen teorian harjoittelu auttaa selvästi ajotunneilla, helpottaa teoria- ja ajokokeesta läpipääsyä (vähentää turhia kuluja), ja ennen kaikkea saamme näin turvallisempia kuljettajia liikenteeseen.

Voittoja on tullut joka vuosi useita kymmeniä.

4 Järkevät maksuvaihtoehdot – Antin Autokoulun oma reilu osamaksu, alkaen vain 62,27 € kuussa, luottopäätös sekunnissa

Voit päättää maksatko laskun autokoulun aikana tai haluatko esimerkiksi enemmän maksuaikaa. Voit valita maksuajaksi jopa 24 kuukautta eli kokonaiset 2 vuotta. Silloin kuukausierä on alkaen 62,27 €.

Me myönnämme luoton sinulle suoraan. Välissä ei ole mitään pankkia tai muita rahoituslaitoksia.

Ainoa edellytyksemme osamaksulle on, että hakija, esimerkiksi toinen vanhemmista, on yli 28-vuotias ja luottotiedot ovat kunnossa. Emme utele tuloja tai työtilannetta tai mitään muuta henkilökohtaista.

Mikä parasta – saat rahoituspäätöksen netissä heti. Sinun tai vanhempasi ei tarvitse tulla edes käymään toimistollamme.

Laske rahoituksen kuukausierä ja kulut laskurilla.

5 Sinun ei tarvitse jännittää ajamista meillä

Me pysymme tyynenä ja asiallisina aina – myös yllättävissä opetustilanteissa.

Aloitimme henkilökuntamme mielenhallintakurssit jo vuonna 2011 Suomen parhaiden kouluttajien johdolla. Siksi pysymme taatusti rauhallisina. Tutustu henkilökuntamme huoneentauluun.

Opettajamme toimivat Liikenneopettajan Eettisten ohjeiden mukaisesti ja takaamme oppilaidemme psyykkisen ja fyysisen koskemattomuuden koulussamme.

Meillä saat mokata vapaasti. Se on osa oppimista ja kuuluu asiaan. Eikä kukaan naura sinulle tai syyttele sinua mistään. Autamme sinua onnistumaan – ilman mitään paineita.

Mikä parasta: ainutlaatuisen täydellisen rahat-takaisin-takuumme ansiosta voit tulla toteamaan myös tämän paikan päälle – ilman mitään riskiä.

6 100% viivästymättömyystakuu – saat kortin nopeasti ilman viivästyksiä tai maksamme sinulle 200 €

Takaamme, että pääset ajokokeeseen ajallaan ja saat korttisi ilman viivästyksiä.

Jos meistä riippuvista syistä ET pääse ajokokeeseen kurssin alussa sovittuna ajankohtana, hyvitämme sinulle kurssin hinnasta takaisin 200 €.

Miten tämä on mahdollista?

Sovimme kaikki ajotuntisi yhdellä kertaa inssiä myöten ilman säätämistä – sinun aikataulujesi mukaan. Olemme tunnettuja siitä, että oppilaat saavat kortin sovittuna ajankohtana.

Lähtökohtaisesti järjestämme tunnit niin, että saat ajokortin välittömästi täytettyäsi 18 vuotta. Nopeimmillaan koko autokoulun suorittaminen onnistuu jopa yhdessä kuukaudessa. Järjestämme ajo-opetusta arkisin klo 6-20.

8 Poikkeuksellisen pitkä, yli 50 vuoden kokemus

Antin Autokoulu on perustettu 1964. Meillä on vuosikymmenten aikana kertynyt äärimmäisen vahva käsitys siitä, mikä toimii ja mikä ei; siksi niin moni suosittelee meitä.

Olemme startanneet menestyksellä yli 10000 mies- ja naisoppilaamme sujuvan ajouran pitkän historiamme aikana. He kaikki ovat saaneet kortin.

Joten älä murehdi. Me kyllä teemme sinustakin varmaotteisen kuskin, kuten olemme tehneet tuhansista muista tyytyväisistä oppilaistamme.

Jos tämä kuulostaa hyvältä, kannattaa varata paikkasi heti. Tilaa on rajoitetusti.

9 Ajotunnit myös automaatti­vaihteisella autolla

Voit suorittaa ajotunnit Hyvinkäällä myös automaatti­vaihteisella autolla. Tällöin saat tosin ajokorttiin automaattimerkinnän, jolloin ajo-oikeus on vain henkilöautoihin, joissa on automaattivaihteet.

Haluaisitko ilmoittautua kurssille? Se onnistuu tällä parissa minuutissa.


Oppilaidemme tyypillisiä kommentteja

”Ihan loistava autokoulu!”

”Haluan vain kiittää mukavista tunnista ja ystävällisestä palvelusta :) kaikki sujui paremmin kuin hyvin!”

”Huomaa henkilökunnasta että töissä on mukava käydä ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Aitoja ihmisiä. Hyvä!”

”Mahtava henkilökunta ja hyvä sijainti. Opettajat ovat mukavia ja rentoja, ei tarvinnut jännittää.”

”Vaikeiden kulkuyhteysten takia oli ehdottoman tärkeää että aikataulut pitivät! Kiitos tästä! Mukava henkilökunta!”

”Ajotunteja sain sovittua todella hyvin sellaisiin aikoihin, jolloin itselleni parhaiten sopi.”

”Yleisesti sanottuna erittäin hyvä autokoulu ja aion suositella tuttavilleni.”

”Antin autokoulussa on hyvä se että oppii kaiken todella nopeasti ja se että saa ilmaista kahvia.”

”Kiitos kiitos oottte huippuja kaikki! suosittelen kaikille kavereillle ja tuttaville! Ja varmasti tuun ajamaan täällä jatkossa kortteja jos tarvetta tulee!”

”Autokoulun ilmapiiri on todella rento ja täällä on ollut kiva käydä.”

”Ihana ajokoulu ja kaakao oli hyvää :D”

”Opettajat jaksoivat kannustaa vaikka itsellä meinasi välillä loppua usko koko kortin saamiseen. :)”

”Teoriatunneilla opetettiin asiat riittävän perusteellisesti. Opettajilta uskalsi myös kysyä, mikäli joku tilanne jäi epäselväksi!”

”Asioiden järjestely sujuu aina asiakkaan mieleiseen suuntaan.”

”Todella ystävällistä palvelua. Henkilökunta on huippua! Jatkakaa samaan malliin! ;)”

”Asiointi oli joka kerta mukavaa ja nopeaa sekä rentoa. Kaikki hoitui hetkessä hienosti :)”

Inssi läpi, B-kortti

Haluaisitko liittyä Antin Autokoulun tyytyväisten asiakkaiden kasvavaan joukkoon? kurssille yksinkertaisesti lomakkeella parissa minuutissa ennen kuin paikat loppuvat.

Mitä kaikkea henkilöautokortin opetus sisältää?

 • Toimistopalvelut, Live-chatin ja sihteerit, jotka ovat toimistolla aamusta iltaan vain sinua varten, vastaavat kaikkiin kysymyksiisi, varaavat ajotuntisi, muuttavat niiden aikatauluja pyynnöstäsi ja auttavat kaikissa paperiasioissa.
 • Kaikki pakolliset ja vapaaehtoiset teoriatunnit, joiden tehtävänä on pohjustaa tietojasi liikennesäännöistä ja ajoneuvon käsittelystä.
 • Oppikirjan, josta voit kerrata teoriatunneilla käytyjä asioita ja opiskella ajotunteja varten.
 • 14 ajotuntia
 • Rataopetuksen Liukkaalla ajoharjoitteluradalla, jossa opit käsittelemään autoa hätäjarrutuksessa ja muissa vaaratilanteissa.
 • Pimeänajon, joka antaa valmiudet pimeässä ajamiseen.
 • Harjoitteluohjelman teoriakoetta varten, joka sisältää teoriakoetta vastaavia testejä, liikennemerkit, sekä videoita ja kuvasarjoja erilaisista ajo- ja vaaratilanteista.
Tervetuloa laadukkaaseen autokouluun aivan lähellä sinua (yli 98% asiakkaistamme suosittelee meitä)

B-kortin hinta Hyvinkäällä

Peruskurssi 13 ajotuntia oikealla autolla, 1 pimeänajotunti simulaattorilla
 1199 €
Premium-kurssi 17 ajotuntia oikealla autolla, 1 pimeänajotunti simulaattorilla
1499 €
viranomaiskulut 160,00 - 235,00 €

Lisäajotuntien ja uusintakokeen hinnat

Minkä paketin valitsisin?

Klikkaa niin tiedät kuinka laaja koulutus sinun kannattaa valita.

Kurssit sisältävät:

 • Lain määräämät 14 ajotuntia (Premium-kurssissa 18 tuntia)
 • Ajot oikealla autolla aloitetaan valitsemaltasi ajotuntipysäkiltä esim. koulusi, työpaikkasi tai lähikauppasi läheltä. Katso kartta alempaa
 • Lain määräämät teoriatunnit ja vapaaehtoiset teoriakokeeseen-harjoittelu-tunnit
 • Liikenteen perusteet (EAS) ja riskikoulutuksen
 • Autokoulun auton käyttö ensimmäisessä ajokokeessa
 • Opiskelumateriaalit ja teoriakoeharjoitteluohjelman
 • Asiakaspalvelu ja chat arkisin klo 8-21, puhelintuki myös lauantaisin
 • Ajot mahdollista suorittaa myös automaattivaihteisella autolla!

Maksa
kurssi
erissä
esim.

62 /kk

Maksuaikalaskuri

Hae pikarahoituspäätös!

Saat rahoituspäätöksen muutamassa sekunnissa. Rahoituspäätöksen hakeminen ei sido sinua mihinkään. Luoton hakija voi olla esim. toinen vanhemmistasi.

Alkavat kurssit Lähetämme ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi ohjeet, joiden avulla pääset aloittamaan heti. Alla olevat päivämäärät ovat teoriatuntien aloitusaikoja. Ajotunnit sovitaan ilmoittautumisen jälkeen.

Tiedote: korona-viruksen vaikutus opetukseen

Kaikkien ajotuntien aluksi opettaja desinfioi ratin, ohjainlaitteet ja auton oven kahvat. Opettaja ei kättele oppilasta. Jos opettaja tuntee flunssan oireita, hän ei tule töihin. Meillä kaikki teoriatunnit käydään nyt netissä, joten niihin ei liity tartuntavaaraa. Lue koko tiedote.

Aloitatko nopeammin?