Vaihda paikkakuntaa:

Näin hankit D1E-kortin Antin Autokoulusta

1Ilmoittaudu D1E-kurssille

Ilmoittaudu mukaan tai soita 044 022 1265.

Jotta voit ilmoittautua D1E-kurssille, sinulla täytyy olla voimassa oleva D1- tai D-luokan ajokortti, suoritettu B-kortin syventävä vaihe, sekä ikää 21-vuotta (18-vuotias voi suorittaa D1E-ajokortin jos pohjalla on 280 tunnin perustason ammattipätevyyskoulutus).


?Oletko suorittanut perustason ammattipätevyyden?

Jos sinulla on kaksi vuotta voimassa ollut 140 tunnin perustason ammattipätevyys (tai yhden vuoden voimassa ollut 280 tunnin ammattipätevyys), opetusmäärät putoavat 3 ajotuntiin ja 3 teoriatuntiin.


2Täytä ajokortti­lupahakemus Ajovarmalla

Käy täyttämässä ajokorttilupahakemus itse Ajovarmalla. Liitteeksi tarvitset kaksi passikuvaa ja 40€. Käsittelyaika hakemuksella on noin viikko. Voimassa oleva lupa vaaditaan teoriakokeen suorittamiseen. Kurssin voit kuitenkin aloittaa, vaikka et olisikaan vielä toimittanut liitteitä.


3Osallistu teoria­opetukseen

Saavu kurssin alkamispäivänä teoriatunnille. Teoriaopetuksen määrä riippuu muista voimassa olevista ajokorteistasi:

  • korottaminen D/D1-kortista: 8 teoriatuntia
  • Korottaminen D/D1-kortista ja sinulla on voimassa oleva ammattipätevyyden jatkokoulutus: 3 teoriatuntia
  • Korottaminen D/D1-kortista ja sinulla on vähintään 2 vuotta voimassa ollut 140 tunnin perustason ammattipätevyys (tai 280 tunnin ammattipätevyys yhden vuoden): 3 teoriatuntia

4Osallistu ajo-opetukseen

Ajotunnit aloitat sovitussa aikataulussa teoriakokeen suorittamisen jälkeen.

Myös ajo-opetuksen määrä riippuu muista voimassa olevista ajokorteistasi:

   • korottaminen D/D1-kortista: 10 ajotuntia
   • Korottaminen D/D1-kortista ja sinulla on voimassa oleva ammattipätevyyden jatkokoulutus: 3 ajotuntia
   • Korottaminen D/D1-kortista ja sinulla on vähintään 2 vuotta voimassa ollut 140 tunnin perustason ammattipätevyys (tai 280 tunnin ammattipätevyys yhden vuoden): 3 ajotuntia

5Läpäise teoriakoe

Teoriakokeen voit suorittaa Ajovarman katsastuskonttorin toimipisteessä, kun ajokorttilupasi on kunnossa jo olet suorittanut kaikki teoriatunnit.

Muista ottaa teoriakokeeseen mukaan henkilöllisyystodistus, sekä todistus teoriatuntien suorittamisesta. Muista pyytää tämä todistus opettajaltasi mukaasi ennen teoriakokeeseen menemistä.


6Läpäise ajokoe ja ansaitse D1E-kortti!

Ajokokeen suoritat Ajovarman toimipisteessä, kun olet suorittanut teoriakokeen sekä kaikki ajotunnit. Ota ajokokeeseen mukaan henkilöllisyystodistus.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat heti väliaikaisen ajokortin. Lopullinen ajokortti saapuu postissa.

Näin hankit D1E-kortin Antin Autokoulusta

Alkavat kurssit

Tällä paikkakunnalla ei valitettavasti järjestetä D1E-kortti-koulutuksia

Oulu, Raahe / Pattijoki.

Voita ajokortti tai 500€ lahjakortti!

Osallistu arvontaan tästä

Voita lahjakortti autokouluun

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on ilmainen ajokortti, eli B-kurssi TAI 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Valitse kumman haluat. Voiton tarjoama etu on voimassa 4 vuotta ja se on henkilökohtainen, mutta voit luovuttaa sen omalla lapselle tai lapsenlapselle.

Jos voitat, voit suorittaa B-kurssin paikkakunnilla, joilla järjestämme ajo-opetusta. Tarjoamme ilmaiseksi edullisimman b-kurssivaihtoehdoista.

mm. voittoilmoituksia varten
Olen itse suorittamassa ajokorttia *

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana tulevissa arvonnoissa yhden vuoden ajan, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Sending

Voita ajokortti

TAI...

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun