Näin hankit C1-kortin Antin Autokoulusta

1Ilmoittaudu kurssille

Ilmoittaudu mukaan tai soita 044 022 1265.

Jotta voit ilmoittautua C1-kurssille, sinulla täytyy olla voimassa oleva B/D1/D-ajokortti. Lisäksi ikää sinulla on oltava 18 vuotta.


2Osallistu teoriaopetukseen

Teoriatunneille osallistutaan joko paikan päällä autokoululla tai etänä netissä.

A) Jos ilmoittaudut kurssille, jonka pystyy suorittamaan etänä netissä niin saavu kurssin aloitusaikana etäteorialuokkaan hyvissä ajoin.

Etäteorioita voit seurata tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Lisäksi vaaditaan webbi- tai selfiekamera ja mikrofoni, jotka mm. löytyy kaikista älypuhelimista.

B) Jos ilmoittaudut kurssille, jonka pystyy suorittamaan autokoululla niin saavu kurssin aloitusaikana autokoululle hyvissä ajoin.

Saat tarkemmat ohjeet osallistumiseen ilmoittautumisen yhteydessä.

Teoriaopetuksen määrä:

  • Korottaminen B/D1/D-kortista: 2 teoriatuntia

3Täytä ajokortti­lupahakemus Ajovarmalla

Käy täyttämässä ajokorttilupahakemus Ajovarmalla. Liitteeksi tarvitset kaksi passikuvaa, lääkärintodistuksen ja 35€. Käsittelyaikaa hakemuksella on noin viikko. Voimassa oleva lupa vaaditaan teoriakokeen suorittamiseen.


4Läpäise teoriakoe

Teoriakokeen voit suorittaa Ajovarman katsastuskonttorin toimipisteessä, kun ajokorttilupasi on kunnossa sekä kaikki teoriatuntisi on suoritettu.

Ota teoriakokeeseen mukaan henkilöllisyystodistus, sekä todistus teoriatuntien suorittamisesta. Muista pyytää tämä todistus opettajaltasi mukaasi ennen teoriakokeeseen menemistä.


5Osallistu ajo-opetukseen

Ajotunnit aloitat sovitussa aikataulussa teoriakokeen suorittamisen jälkeen.

Ajo-opetus koostuu 3:sta ajotunnista (á 50 min).


6Läpäise ajokoe ja ansaitse ajokortti!

Ajokokeen suoritat Ajovarman toimipisteessä, kun olet suorittanut teoriakokeen sekä kaikki ajotunnit. Ota ajokokeeseen mukaan henkilöllisyystodistus.

Hyväksytyn suorituksen jälkeen saat heti väliaikaisen ajokortin. Lopullinen ajokortti saapuu postissa.

Näin hankit C1-kortin Antin Autokoulusta

C1-kortin hinta

Näet hinnat, kun valitset ensin sinua lähimmän paikkakunnan.

Alkavat kurssit

Järjestämme koulutuksia seuraavilla paikkakunnilla: Hämeenlinna, Helsinki, Hyvinkää, Oulu, Raahe / Pattijoki, Riihimäki, Vantaa.

Voit suorittaa teoriatunnit etänä omassa kodissasi, mutta ajotunnit täytyy suorittaa jollakin yllämainituista paikkakunnista.