B-kortin harjoitteluvaihe

Harjoitteluvaiheen tavoitteena on kerrata sinulle ajamisessa vaikeita asioita ja puutteita, kuten peruuttaminen, vaihteiden vaihto, turhien pysähdysten välttäminen ym.

Harjoitteluvaihe sekä syventävä vaihe tulee suorittaa autokoulussa viimeistään kaksi vuotta ajokokeen jälkeen tai joudut ajokieltoon siihen asti kunnes olet suorittanut kummatkin vaiheet ja toimittanut todistukset niistä Ajovarmalle.

Voit vaihtaa autokoulua vapaasti jokaisen autokoulun vaiheen välissä eli voit tulla suorittamaan harjoitteluvaiheen Antin Autokouluun, vaikka olisit suorittanut perusvaiheen esim. muulla paikkakunnalla, eri autokoulussa tai opetusluvalla.

Harjoitteluvaihetta kutsutaan myös nimillä kakkosvaihe ja toinen vaihe.

Näin suoritat ajokortin harjoitteluvaiheen
autokoulujakson Antin Autokoulussa

1 Ilmoittaudu harjoitteluvaiheeseen

Ilmoittaudu vapaalle kurssille vaivattomasti suoraan . Tämän jälkeen me autokoululta tulemme olemaan sinuun yhteydessä puhelimitse sopiaksemme sinulle 2h palauttavaa- ja ryhmäajoa valitsemallasi paikkakunnallasi.

Voit ilmoittautua myös syventävään vaiheeseen, vaikka heti harjoitteluvaiheen kurssipäivästä seuraavalle päivälle, kunhan olet saanut ajokorttisi vähintään kolme kuukautta sitten. Eli esim. jos ilmoittauduit torstain harjoitteluvaiheen kurssille voit ilmoittautua jo perjantaina alkavalle syventävän vaiheen kurssille.

Voimme sopia myös pimeänajon aikataulun, jos se on jäänyt sinulla perusvaiheessa ajamatta.


2 Osallistu teoriatunneille

Teoriatunneille osallistutaan joko paikan päällä autokoululla tai etänä netissä. Kesto on 1h.

A) Jos ilmoittaudut kurssille, jonka pystyy suorittamaan etänä netissä niin saavu kurssin aloitusaikana etäteorialuokkaan hyvissä ajoin.

Etäteorioita voit seurata tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Lisäksi vaaditaan webbi- tai selfiekamera ja mikrofoni, jotka mm. löytyy kaikista älypuhelimista.

B) Jos ilmoittaudut kurssille, jonka pystyy suorittamaan autokoululla niin saavu kurssin aloitusaikana autokoululle hyvissä ajoin.

Saat tarkemmat ohjeet osallistumiseen ilmoittautumisen yhteydessä.


3 Suorita palauttava- ja ryhmäajo

Ajotunnit suoritetaan autokoulun autolla, ja opetus sisältää kaksi ajotuntia. Ajot aloitetaan valitsemaltasi pysäkiltä.


4 Todistus harjoitteluvaiheesta

Teoriatunnin, palauttavan- ja ryhmäajon jälkeen voit noutaa todistuksen harjoitteluvaiheesta Antin Autokoululta.

5 Ilmoittaudu syventävään vaiheeseen

Muista vielä suorittaa syventävä vaihe ennen ajokortin umpeutumista.


Lisätietoja löydät opetussuunnitelmasta.

B-kortin harjoitteluvaihe

Harjoitteluvaiheen hinta

Näet hinnat, kun valitset ensin sinua lähimmän paikkakunnan.

Alkavat kurssit (Teoriatuntien aloitusajat, ajotunnit sovitaan erikseen.)

Voita ajokortti tai 500€ lahjakortti!

Osallistu arvontaan tästä

Voita lahjakortti autokouluun

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on ilmainen ajokortti, eli B-kurssi TAI 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Valitse kumman haluat. Voiton tarjoama etu on voimassa 4 vuotta ja se on henkilökohtainen, mutta voit luovuttaa sen omalla lapselle tai lapsenlapselle.

Jos voitat, voit suorittaa B-kurssin paikkakunnilla, joilla järjestämme ajo-opetusta. Tarjoamme ilmaiseksi edullisimman b-kurssivaihtoehdoista.

mm. voittoilmoituksia varten
Olen itse suorittamassa ajokorttia *

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana tulevissa arvonnoissa yhden vuoden ajan, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Sending

Voita ajokortti

TAI...

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun