ADR-perus-, säiliö- ja täydennykoulutus

adr-kyltit

Autonkuljettajilta vaaditaan ajolupa mikäli he kuljettavat vaarallisia aineita yli sallittujen enimmäismäärien.

ADR-ajoluvan saaminen edellyttää koulutusta ja hyväksytysti suoritettua loppukoetta. ADR-ajolupa myönnetään viideksi vuodeksi ja se on uudistettava ennen sen voimassaoloajan päättymistä. Lupa on voimassa sekä kotimaisissa että kansainvälisissä kuljetuksissa.

Lue lisää ADR-koulutuksesta Trafin tiedotteesta (PDF)

ADR-kurssit

Yhdistetty peruskurssi (YP)

Yhdistetyn peruskurssin ja sitä vastaavan kokeen hyväksytysti suorittanut kuljettaja saa oikeuden vaarallisten aineiden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin, sekä lisäksi räjähteiden (luokka 1) ja radioaktiivisten ainesten (luokka 7) kuljetuksiin.

Hinta: 600 € (sis. alv 24%) + viranomaiskulut Kesto: 4 päivää.

Peruskurssi (P)

Peruskurssin ja sitä vastaavan kokeen hyväksytysti suorittanut kuljettaja saa oikeuden vaarallisten aineiden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin.

Hinta: 450 € (sis. alv 24%) + viranomaiskulut Kesto: 3 päivää.

Säiliökurssi (ES)

Säiliökurssin ja sitä vastaavan kokeen hyväksytysti suorittanut henkilö saa oikeuden myös säiliökuljetuksiin. Kurssille voi osallistua vain peruskurssin suorittanut henkilö.

Hinta: 300 € (sis. alv 24%) + viranomaiskulut Kesto: 2 päivää.

Yhdistetty täydennyskurssi (YT)

Yhdistetty täydennyskurssi on tarkoitettu luvan uusijoille ja se säilyttää ajoluvan voimassa entisenlaisena. Täydennyskurssin voi suorittaa aikaisintaan 4 vuoden kuluttua edellisestä perus- tai täydennyskurssista, kuitenkin ennen 5:n vuoden takarajaa. Jos takaraja ylittyy, täytyy peruskurssi suorittaa uudelleen.

Hinta: 300 € (sis. alv 24%) + viranomaiskulut Kesto: 2 päivää.

Täydennysperuskurssi (TP)

Täydennysperuskurssi on tarkoitettu luvan uusijoille ja se säilyttää vain perusajoluvan vaarallisten aineiden kappale- ja irtotavarakuljetuksiin, mutta mahdolliset säiliö- (ES), räjähteiden- (E1) ja radioaktiivisten ainesten (E7) -kuljetusten luvat eivät uusiudu. Täydennyskurssin voi suorittaa aikaisintaan 4 vuoden kuluttua edellisestä perus- tai täydennyskurssista, kuitenkin ennen 5:n vuoden takarajaa. Jos takaraja ylittyy, täytyy peruskurssi suorittaa uudelleen.

Hinta: 200 € (sis. alv 24%) + viranomaiskulut Kesto: 1 päivää.

ADR-perus-, säiliö- ja täydennykoulutus

ADR-kurssin hinta

Näet hinnat, kun valitset ensin sinua lähimmän paikkakunnan.

Alkavat kurssit

Järjestämme kursseja seuraavilla paikkakunnilla: Oulu.

ADR-kurssi vastaa jatkokoulutuspäivää

Kaikki ADR-kurssit vastaavat yhtä ammattikuljettajien ammattipätevyyden ylläpitämiseksi tarkoitettua jatkokoulutuspäivää.

Voita lahjakortti Antin Autokouluun!

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana kaikissa tulevissa arvonnassa, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Voita lahjakortti autokouluun
mm. voittoilmoituksia varten
Sending

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun

Lahjakortti on voimassa 5 vuotta, ja voit käyttää sitä myös useammassa erässä (esim. suorittamalla ensin mopokortin ja käyttämällä loppusumman 3 vuoden kuluttua B-kurssiin).