Näin hankit moottoripyöräkortin (A1, A2 tai A) Antin Autokoulussa

Mitä eroa on A1-, A2 ja A-kortilla?

A1-kortti on kevytmoottoripyöräkortti eli kevarikortti. A1-kortin voit hankkia täytettyäsi 16 vuotta. Kevarikortilla saat ajaa moottoripyöriä, joiden sylinteritilavuus on enintään 125 cm³ ja teho enintään 11 kW. (Myös kolmipyörät, joissa on kolme symmetrisesti sijoitettua pyörää ja joiden enimmäisteho on 15kW ja invalidimoottoripyörät niihin kytkettyine hinattavine ajoneuvoineen.)

A2-kortin, voit hankkia täytettyäsi 18 vuotta. A2-kortilla saat ajaa moottoripyörää, jonka enimmäisteho on 35 kW, teho/painosuhde enintään 0,2 kW/kg ja jota ei ole muunnettu ajoneuvosta, jonka teho on yli kaksi kertaa niin suuri.

A-kortin (iso A) voit hankkia täytettyäsi 24 vuotta (tai 20 vuotta, jos A2-kortti on ollut voimassa 2 vuotta). A-kortilla saat ajaa kaikkia moottoripyöriä niihin kytkettyine hinattavine ajoneuvoineen sekä kolmipyöriä, joissa on kolme symmetrisesti sijoitettua pyörää ja joiden teho ylittää 15 kW.

Kuinka korotan korttiluokasta toiseen?

A1 tai A2-kortti ei korotu automaattisesti seuraavalle tasolle ikäsi tai kortin voimassaoloajan mukaan. Korotus vaatii 2 teoria- ja 5 ajotuntia sekä vähintään 2 vuotta voimassa olleen alemman tason kortin. Mikäli haluat korottaa ilman kokemusvaatimusta taikka suoraan isoon A:n, se on mahdollista tutkintojen kautta. Lisätietoa täältä

Paljon tämän helpompaa autokoulusi käyminen ei enää voi olla — 98 % oppilaistamme suosittelee meitä.

Joko luit tarpeeksi? kurssille lomakkeella helposti parissa minuutissa tai soita meille 044 022 1265.

Jos haluat tietää lisää ennen kuin päätät, lue eteenpäin…

Miksi lähes jokainen oppilamme suosittelee Antin Autokoulua?

Kun olemme jutelleet asiakkaidemme kanssa, he ovat kertoneet, että yksinkertaisia syitä valintaan on ainakin kahdeksan:

1 Ilmaiset ja virtuaaliset etäteoriatunnit

Kaikki teoriatunnit ovat sinulle ilmaisia! Jos sinun täytyy käydä ensimmäisen ajokortin suorittajan Liikenteen perusteet -kurssi tai olet korottomassa moottoripyöräkorttiluokkaa, Voit suorittaa kaikki pakolliset teoriatunnit halutessasi virtuaalisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä, josta on etäyhteys autokoulun opettajaan. Lisäksi vapaaehtoiset 4 teoriatuntia Moottoripyörän-perusteita ovat myös ilmaiset.

Eli sinun ei ole pakko tulla autokoululle kuuntelemaan teoriatunteja. Voit osallistua tunnille vaikka suoraan kotisohvaltasi! Se säästää paljon aikaasi ja helpottaa taatusti elämääsi.

Jotta voit seurata etäteoriaopetusta, laitteessasi täytyy olla webbi- tai selfiekameran ja mikrofoni (löytyy yleensä kaikista puhelimista ja tableteista).

Tältä etäteoria näyttää: Kirjautumissivu-esimerkki ja Etäluokka-esimerkki.

2 100% rahat-takaisin-takuu – kokeile ilman riskiä

Annamme sinulle 100 % rahat-takaisin-takuun, koska olemme täysin varmoja, että pidät opetuksestamme.

Jos ET ole täysin tyytyväinen moottoripyöräopetukseen, voit keskeyttää kurssin milloin vain kahden ensimmäisen ajotunnin aikana ilman mitään kuluja. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja – emmekä kysele mitään syitä. Tällaista takuuta et saa mistään muualta.

Ilmoittaudu siis mukaan täysin riskittä vaikka jo tänään. Päätä vasta myöhemmin olemmeko myös sinun mielestäsi yksi Suomen parhaista autokouluista.

Rahat takaisin -takuumme ansiosta et voi oikeasti hävitä yhtään euroa.

4 Järkevät maksuvaihtoehdot – Antin Autokoulun oma reilu osamaksu, alkaen vain 33,56 € kuussa – luottopäätöksen saat parissa sekunnissa

Voit päättää maksatko moottoripyöräkurssin laskun heti tai haluatko lisää maksuaikaa. Voit valita maksuajaksi jopa 24 kuukautta eli kokonaiset 2 vuotta. Kuukausierä on silloin alkaen 33,56 €.

Me myönnämme luoton sinulle suoraan. Välissä ei ole mitään pankkia tai rahoituslaitosta.

Ainoa edellytyksemme osamaksun myöntämiselle on, että hakija, esimerkiksi toinen vanhemmista, on yli 28-vuotias ja hänen luottotiedot ovat kunnossa. Emme utele tuloja tai työtilannetta tai mitään muutakaan henkilökohtaista.

Saat rahoituspäätöksen netissä heti. Sinun tai vanhempasi (tai muun laskun maksajan) ei tarvitse tulla edes käymään toimistollamme.

Laske rahoituksen kuukausierä ja kulut laskurilla.

5 Sinun ei tarvitse jännittää ajamista meillä

Opettajamme pysyvät rauhallisina aina – myös yllättävissä opetustilanteissa.

Aloitimme opettajiemme mielenhallintakurssit jo vuonna 2011 Suomen parhaiden kouluttajien johdolla – siksi pysymme taatusti rauhallisina. Tutustu täällä henkilökuntamme huoneentauluun.

Kaikki opettajamme toimivat liikenneopettajan eettisten ohjeiden mukaisesti. Takaamme oppilaidemme psyykkisen ja fyysisen koskemattomuuden kaikissa opetustilanteissa.

Meillä saa mokata vapaasti. Se on osa oppimista ja kuuluu asiaan. Kukaan ei naura sinulle tai syyttele sinua mistään. Autamme sinua onnistumaan ilman paineita.

Mikä parasta, ainutlaatuisen täydellisen rahat-takaisin-takuumme ansiosta voit tulla toteamaan myös tämän paikan päälle – ilman mitään riskiä.

6 100% viivästymättömyystakuu – saat kortin nopeasti ilman viivästyksiä tai maksamme sinulle 100 €

Takaamme, että pääset ajokokeeseen (ei koske korotuskursseja, joissa ei ole ajokoetta) ajallaan ja saat kevari- tai moottoripyöräkorttisi ilman viivästyksiä.

Jos meistä riippuvista syistä ET pääse ajokokeeseen kurssin alussa sovittuna ajankohtana, hyvitämme sinulle kurssin hinnasta takaisin 100 €.

Miten tämä on mahdollista?

Sovimme kaikki viisi ajotunta yhdellä kertaa ajokoetta myöten ilman säätämistä – sinun aikataulujesi mukaan. Olemme tunnettuja siitä, että oppilaat saavat kortin sovittuna ajankohtana. (Yksikään oppilas ei ole joutunut vielä pettymään.)

8 Poikkeuksellisen pitkä, yli 50 vuoden kokemus

Antin Autokoulu on perustettu 1964. Meillä on vuosikymmenten aikana kertynyt vahva käsitys siitä, mikä toimii opetuksessa ja mikä ei – siksi niin moni suosittelee meitä.

Olemme startanneet menestyksellä yli 10000 mies- ja naisoppilaamme sujuvan ajouran pitkän historiamme aikana. He kaikki ovat saaneet kortin. Moottoripyöräkursseja on järjestetty siitä asti, kun laki sen pakolliseksi määräsi.

Joten älä huolehdi; me teemme sinustakin varmaotteisen kuljettajan, kuten olemme tehneet sadoista muista moottoripyöräoppilaistamme.

Haluaisitko hankkia moottoripyörä- tai kevarikortin? Se onnistuu ilmoittautumalla kurssille tällä .


Oppilailtamme saamia kommentteja ajotunneista

”Ajo-opetus oli todella hyvin suunniteltu ja opettaja opasti liikenteessä niin etten itse hätääntynyt mistään.”

”Hyvä ja kärsivällinen opettaja.”

”Hyvä opetus & todella joustava ajotuntien järjestäminen.”

”Ajotunnit olivat todella mukavia! Opettaja oli hyvä ja rauhallinen, mikä teki jännittävästä tilanteesta helpon.”

”Sain harjoitella riittävästi ja tekniikkavinkit auttoivat paljon.”

”Hyvä ja selkeä opetus. Virheistä ei huudettu yms.”

”Opetus oli tosi rentoa ja mukavaa. Vaikka sää olikin huono, opettaja jaksoi silti pysyä iloisena ja kannustavana.”

”Tehokkaat ja hauskat tunnit.”

”Ajo-opetus oli erittäin rentoa ja miellyttävän oloista, oli helppo oppia hyvissä käsissä.”

”Hyvä kun sai moneen kertaan toistaa asioita eikä tarvinnut kerralla oppia.”

”Erittäin hyvää ohjausta ja opetusta radion kautta.”

Haluaisitko liittyä Antin Autokoulun tyytyväisten asiakkaiden kasvavaan joukkoon? kurssille yksinkertaisesti lomakkeella parissa minuutissa ennen kuin paikat loppuvat.

Näin hankit moottoripyöräkortin (A1, A2 tai A) Antin Autokoulussa

Kevari- ja moottoripyöräkortin hinta

Näet hinnat, kun valitset ensin sinua lähimmän paikkakunnan.

Alkavat kurssit

Järjestämme koulutuksia seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Raahe / Pattijoki.

Voit suorittaa teoriatunnit etänä omassa kodissasi, mutta ajotunnit täytyy suorittaa jollakin yllämainituista paikkakunnista.