Suorita EAS-kurssi netissä!
Tarvitset EAS-koulutuksen, jos suoritat jotakin seuraavista: mopokortti, mopoautokorttia, traktorikortti, kevarikortti tai henkilöautokortti, eikä sinulla ole mitään aikaisempaa ajokorttia.

Suorita EAS-kurssi netissä!
Tarvitset EAS-koulutuksen, jos suoritat jotakin seuraavista: mopokortti, mopoautokorttia, traktorikortti, kevarikortti tai henkilöautokortti, eikä sinulla ole mitään aikaisempaa ajokorttia.

×

Ilmoittaudu kurssille tästä

Poista

Jos suoritat ensimmäistä moottoriajoneuvon ajokorttia, sinun on käytävä autokoulussa pakollinen neljän tunnin Ensimmäisen ajokortin suorittajan -koulutus (EAS-koulutus).

Myös Opetuslupa-oppilaiden tulee suorittaa EAS-koulutus autokoulussa.

EAS-koulutusta kutsutaan myös nimellä turvallisuuskoulutus tai tieliikenteen perusteet -koulutus.

Eli jos sinulla ei siis ennestään ole esim. traktori-, mopo-, mopoauto- tai kevarikorttia, sinun täytyy suorittaa tämä koulutus. Tunteja järjestetään myös englannin kielellä.

Koulutuksessa saat perustietoa liikennejärjestelmästä, liikenteen vuorovaikutteisuudesta ja riskeistä, eri tienkäyttäjäryhmien turvallisuuteen liittyvistä tekijöistä, moottorikäyttöisen ajoneuvon kuljettamiseen liittyvistä vastuista ja velvollisuuksista sekä muista turvallisen ja ympäristön huomioon ottavan ajotavan vaatimuksista.

Antin Autokoulussa voit suorittaa koko EAS-koulutuksen virtuaalisesti netissä. Voit siis asua missä päin Suomea tahansa ja seurata opetusta vaikka kotona.

Tilaa myös harjoitteluohjelma teoriakoetta varten!

Psst! Voit tilata pelkän teoriakoeharjoitteluohjelman mopo- tai mopoautokorttia varten täältä ja traktorikorttia varten täältä.

Klikkaa kuvat ohjelmasta suuremmiksi!

Kun olet suorittanut kaikki korttiisi liittyvät koulutusvaiheet (teoriatunnit ja mahdolliset ajotunnit) sinun täytyy seuraavaksi suorittaa teoriakoe Ajovarmassa.

Teoriakokeeseen läpäiset parhaiten harjoittelemalla teoriakoeharjoitteluohjelmalla, jonka voit tilata meiltä EAS-koulutuksen lisäksi.

Harjoitteluohjelma sisältää opetuslupaoppilaan sähköisen oppikirjan, joka tehostaa oppimista. Tätä et löydä useimmista harjoitteluohjelmista. HUOM! Oppikirja on vain suomen kielellä.

Harjoitteluohjelmalla voi harjoitella seuraavien korttiluokkien teoriakokeeseen: traktori-, mopo-, mopoauto-, kevari-, moottoripyörä- ja henkilöautokortti.

Harjoitteluohjelman sisältö

 • Teoriakoeharjoitus (vastaa Trafin oikeaa koetta)
 • Tilanneharjoitukset kuvasarjoina
 • Liikennemerkkiharjoitukset
 • Sanalliset harjoitukset
 • Yli 1000 tehtävää!
 • Sähköinen oppikirja (vain suomeksi) joka on linkitetty kätevästi harjoittelukysymyksiin
 • Kaikki harjoitukset suomeksi, englanniksi, ruotsiksi ja venäjäksi

Ohjelma toimii kännykällä, tabletilla ja tietokoneella.

Tilaa EAS-koulutus ja halutessasi teoriakoeharjoitteluohjelma. Lähetämme sähköpostiisi kaikki ohjeet koulutuksen suorittamiseen.

Opetulupapaketti

Jos olet suorittamassa ajokorttia opetusluvalla tutustu täydellisen opetuslupapakettiin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset oppilaan teoriakokeen harjoitusohjelman ja oppikirjan, opetuslupaopettajan käsikirjan, virtuaaliset teoriatunnit, riskikoulutuksen ajotunnit sekä polkimet, peilit ja varoituskolmion.

Teoriatuntien sisältö on seuraava:

 • L1 Kuljettajaopetus ja oppimisympäristö
 • L2 Kuljettajaopetuksen tavoitteiden tasot (GDE- malli)
 • L3 Vastuullisen kuljettajan perustaidot ja liikenteen vuorovaikutus
 • L4 Liikenneympäristö, liikenteenohjaus, riskit ja liikenneturvallisuus

Etäteoriaopetus vaatii sinulta lisäksi webbi- tai selfiekameran (löytyy lähes kaikista puhelimista) ja mikin.

Tältä nettiteoria näyttää käytännössä: Kirjautumissivu-esimerkki ja Etäluokka-esimerkki.

Ja tätä se on käytännössä :)

Voita ajokortti tai 500€ lahjakortti!

Voita lahjakortti autokouluun

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on ilmainen ajokortti, eli B-kurssi TAI 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Valitse kumman haluat. Voiton tarjoama etu on voimassa 4 vuotta ja se on henkilökohtainen, mutta voit luovuttaa sen omalla lapselle tai lapsenlapselle.

Jos voitat, voit suorittaa B-kurssin paikkakunnilla, joilla järjestämme ajo-opetusta. Tarjoamme ilmaiseksi edullisimman b-kurssivaihtoehdoista.

mm. voittoilmoituksia varten
Olen itse suorittamassa ajokorttia *

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana tulevissa arvonnoissa yhden vuoden ajan, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Sending

Voita ajokortti

TAI...

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun