Suorita ajokieltokoulutus netissä

×

Ilmoittaudu kurssille


Voit myöhemmin vaihtaa päivää, jos haluat.

Viranomaisen vaatimuksesta yhteen Ajokieltokoulutukseen voi osallistua kerralla vain korkeintaan 10 oppilasta. Siksi koulutukseen pitää varata paikka etukäteen.

Paikanvaraus haluamallesi päivälle tehdään automaattisesti.

Tämän hetkisen varaustilanteen näet täältä: Varaustilanne

Mikä on ajokieltokoulutus?

Kun saat henkilöauto- tai moottoripyöräkortin, olet kaksi ensimmäistä vuotta muita kuljettajia tarkemmassa seurannassa eli rikkomusseurannassa. Jos saat rikkomusseurannan aikana tuomion yhdestä tai useammasta liikennerikoksesta tai -rikkomuksesta, sinut voidaan määrätä ajokieltoon. Saat ajokortin takaisin vasta kun ajokielto loppuu ja olet suorittanut ylimääräisen 4 tunnin ajokieltokoulutuksen.

Ajokieltokoulutuksessa käydään läpi riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutus sisältää neljä tuntia teoriaopetusta, ei siis yhtään ajotuntia. Teoriaopetukseen kuuluu ryhmä- ja yksilötehtäviä.

Voit suorittaa ajokieltokoulutuksen ajokiellon aikana tai sen päätyttyä. Ajokortin saat takaisin kuitenkin vasta kun koulutus on suoritettu, ajokielto päättynyt ja olet toimittanut koulutuksesta todistuksen poliisille.

Seuraavat alkavat ajokieltokoulutukset

Teoriatunnit suoritetaan etänä netissä. Lue lisätietoja.

to 18.4.2024 klo 17:00
to 2.5.2024 klo 17:00
to 16.5.2024 klo 17:00
to 30.5.2024 klo 17:00
to 13.6.2024 klo 17:00
to 20.6.2024 klo 17:00

Antin Autokoulussa voit suorittaa koko ajokieltokoulutuksen virtuaalisesti netissä. Voit siis asua missä päin suomea tahansa ja seurata opetusta vaikka kotona. Tuntien suoritus edellyttää mikrofonin ja webkameran käyttämistä, joten tarkistathan näiden toimivuuden ennen tunneille liittymistä. Suosittelemme Headsetin käyttöä.

Ilmoittaudu vain tältä sivustolta haluamallesi ajokieltokurssille niin saat sähköpostiin ohjeet koulutuksen suorittamiseen.

Suorita ajokieltokoulutus netissä

Hinta

Ajokieltokoulutus
159 €

a[href=”#etateoriatunnit”] { display: none; }