Suorita ajokieltokoulutus netissä

Suorita ajokieltokoulutus netissä

×

Ilmoittaudu kurssille tästä

Mikä on ajokieltokoulutus?

Kun saat henkilöauto- tai moottoripyöräkortin, olet kaksi ensimmäistä vuotta muita kuljettajia tarkemmassa seurannassa eli rikkomusseurannassa. Jos saat rikkomusseurannan aikana tuomion yhdestä tai useammasta liikennerikoksesta tai -rikkomuksesta, sinut voidaan määrätä ajokieltoon. Saat ajokortin takaisin vasta kun ajokielto loppuu ja olet suorittanut ylimääräisen 4 tunnin ajokieltokoulutuksen.

Ajokieltokoulutuksessa käydään läpi riskikäyttäytymistä ja sen vaikutuksia liikenneturvallisuuteen. Koulutus sisältää neljä tuntia teoriaopetusta, ei siis yhtään ajotuntia. Teoriaopetukseen kuuluu ryhmä- ja yksilötehtäviä.

Voit suorittaa ajokieltokoulutuksen ajokiellon aikana tai sen päätyttyä. Ajokortin saat takaisin kuitenkin vasta kun koulutus on suoritettu, ajokielto päättynyt ja olet toimittanut koulutuksesta todistuksen poliisille.

Seuraavat alkavat ajokieltokoulutukset

ti 9.4.2019 klo 17:00
ti 7.5.2019 klo 17:00
ti 11.6.2019 klo 17:00

Antin Autokoulussa voit suorittaa koko ajokieltokoulutuksen virtuaalisesti netissä. Voit siis asua missä päin suomea tahansa ja seurata opetusta vaikka kotona.

Ilmoittaudu vain tältä sivustolta haluamallesi kurssille niin saat sähköpostiin ohjeet koulutuksen suorittamiseen.

Suorita ajokieltokoulutus netissä

Hinta

Ajokieltokoulutus
 199 €

Seuraavat ajokieltokoulutuksen-nettiteoriatpäivät

Voita lahjakortti Antin Autokouluun!

Tilaa ILMAINEN uutiskirjeemme ja osallistut arvontaan. Arvonnan pääpalkinto on 500 euron lahjakortti Antin Autokouluun.

Suoritamme lahjakortin arvonnan kolme kertaa vuodessa (helmikuu, kesäkuu, lokakuu). Olet automaattisesti mukana kaikissa tulevissa arvonnassa, kun pysyt uutiskirjeemme tilaajana.

Voita lahjakortti autokouluun
mm. voittoilmoituksia varten
Sending

500 euron lahjakortti Antin Autokouluun

Lahjakortti on voimassa 5 vuotta, ja voit käyttää sitä myös useammassa erässä (esim. suorittamalla ensin mopokortin ja käyttämällä loppusumman 3 vuoden kuluttua B-kurssiin).