Mopo- tai mopoautokortti

Hinta

Mopo- tai mopoautokortti
teoriatunnit + teoriakoeharjoitteluohjelma
79 €
pelkät teoriatunnit
49 €

Pääset harjoittelemaan heti! Saat aineiston ja tunnukset sähköpostiisi.

Maksutavat

Kokeile riskittä ja vakuutu

Annamme sinulle täydellisen 100 % rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun, koska olemme täysin varmoja, että tämän paketin avulla onnistut opetuksessa ja pidät tuotteistamme.

Annamme sinulle todella 30 päivän täydellisen 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuun, koska olemme aivan varmoja, että sinäkin tykkäät tästä uudesta opetuslupapaketistamme, kuten monet muut asiakkaamme.

Jos ET jostain syystä ole täysin tyytyväinen, voit perua milloin vain 30 päivän sisällä. Me palautamme kaikki rahasi välittömästi, ilman ehtoja, ilman pulinaa – emme kysele mitään syitä.

Mikä parasta – saat pitää kaikki lataamasi sähköiset oppimateriaalit itselläsi. Riittää kun lähetät varustepaketin takaisin postitse (ilman kuluja tietenkin).

Maksa osissa alkaen 7,65 €/kk

Voit maksaa opetuslupapaketin myös useammassa erässä. Valitse vain kassalla maksutavaksi osamaksu. Saat maksuaikaa 3 – 12 kuukautta.

Rahoituksen korko on 0%. Kuukausilaskuissa on 1,90 € laskutuslisä. Rahoituksen kulut ovat siis varsin kohtuulliset.

Rahoitus on Antin Autokoulun oma, välissä ei ole mitään rahoituslaitoksia tai pankkeja.

Hyväksytyn luottopäätöksen ehtona on vähintään 28 vuoden ikä, maksuhäiriöttömyys ja Suomen kansalaisuus. Tarkistamme luottotietosi kassalla parissa sekunnissa ennen tilausta.

Tyytyväiset asiakkaamme ovat parhaita puolestapuhujiamme

Tässä muutama tyypillinen kommentti suoraan heiltä:

Opetuslupapaketti on enemmän kuin tarpeen maallikolle joka ei ennen ole opettajana toiminut. MInä opetan tällä hetkellä toista oppilastani ja pelkästään tämä käsikirja nosti jo opetuksen ihan toiselle tasolle, verrattuna edelliseen kertaan. Paketin käsikirja on mielestäni tosi hyvä idea ja tarpeellinen asia opetuslupaopettajalle ja on helppo lukea, kun aiheet ja asiat ovat numero järjestyksessä vinkkeineen ja tavoitteineen. Esa Laukka

Ohjeistus oli selkeä ja sillä oli helppo toteuttaa opetuslupaopetus. Opettajan käsikirja oli hyödyllinen, siinä oli sopivasti käytännöllisiä ohjeita eikä se ollut liian teoriapainoitteinen. Kaiken kaikkiaan paketti sisälsi tarpeelliset tiedot ja helpotti asioiden hoitamista. Ismo Vanninen

Olen ollut todella tyytyväinen opetuslupapakettiin. Käsikirja helpotti huomattavasti tuntien suunnittelua ja etenemistä aiheesta toiseen. Olin kerinnyt jo aiemmin miettiä , miten olisi järkevintä opettaa, kun en ole aiemmin opettanut. Kun hoksasin tämän paketin ja tutustuin siihen , oma osuus helpottui. Paketin sai nopeasti käyttöön, poljinpaketti tuli myös nopeasti. Merja Nylander

Ostin Antin autokoulusta opetuslupapaketin. Virtuaalitunneilla opetus oli erittäin ammattitaitoista ja osaavaa. Harjoitusohjelmalla sai hyvin kertailtua ja syvennettyä oppimista. Asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja ammattimaista. Aina sai hyvää apua kun oli jotain kysyttävää. Suosittelen opetuslupapakettia kaikille joille etänä opiskelu sopii paremmin. Homma toimii kaikilla tasoilla ja hoitu todella sulavasti. Mukavaa oli ja opittua tuli. Erittäin positiivinen kokemus. Oikein isot kiitokset Antin Autokoululle :) Reko Harju

Ja tuossakin on vain muutama esimerkki kaikista tyytyväisistä asiakkaistamme. Mutta paras tapa vakuuttua on kokeilla tätä riskittä itse. Muista: Sinulla on täydellinen 30 päivän rahat takaisin takuu, joten et voi hävitä mitään.

Et jää yksin tilauksesi jälkeen…

Lisätietoja opetuslupaopetuksesta löydät tältä sivulta.

Jos sinulla on kysyttävää, Antin Autokoulun henkilökunta on vain puhelinsoiton tai sähköpostin päässä:

Puhelin: 044 022 1265 (Arkisin klo 8.00 – 21.00)
Sähköposti:

Jos tilaat varustepaketin, saat parasta tukea niiden asennukseen ja käyttöön liittyen suoraan toimittajalta. Saat yhteystiedot tilausvahvistus-sähköpostista.

Jos tämä kuulostaa myös sinusta hyvältä, mikset tekisi tilausta nyt heti? Tällaista pakettia et löydä mistään muualta tähän hintaan.