Lyhyesti…

1 Jaa ilmiantajakoodiasi (esim. ABCDE) vaikkapa Instagramissa

2 Jokainen henkilöautokurssille ilmoittautunut koodin käyttäjä saa tililleen 20 €

3 Ilmiantaja, eli sinä, saat jokaisesta ilmoittautumisesta 20-30 € riippuen siitä, onko sinulla oma yritys vai toimitatko meille verokortin.

8 syytä valita Antin Autokoulu

1 Ilmaiset ja virtuaaliset etäteoriatunnit

Kaikki teoriatunnit ovat oppilaille ilmaisia! Pakollisten teoriatuntien lisäksi voi suorittaa vapaaehtoisia teoriatunteja – ilman mitään kuluja.

Teoriatunnit suoritetaan virtuaalisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä, josta on etäyhteys autokoulun opettajaan. Oppilaan ei tarvitse tulla autokoululle.

2 Suomen laajuinen autokoulu – satoja ajotuntipysäkkejä

Toimimme seuraavilla paikkakunnilla: Alajärvi, Alavieska, Espoo, Forssa (Forssan Autokoulu), Haapajärvi, Hamina, Haukipudas, Heinola, Helsinki, Hollola, Hyvinkää, Hämeenlinna, Iisalmi, Imatra, Jyväskylä, Jämsä, Järvenpää, Kaarina, Kalajoki, Kangasala, Kauhava, Kemi, Kemijärvi, Kempele, Kerava, Kiiminki, Kirkkonummi, Kiuruvesi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lapinlahti, Lappeenranta, Lapua, Liminka, Masku, Merijärvi, Mikkeli, Naantali, Nastola, Nivala, Nokia, Nurmijärvi, Orimattila, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Paimio, Pello, Pieksämäki, Pirkkala, Pori, Porvoo, Pyhäjoki, Raahe, Raisio, Ranua, Rauma, Rovaniemi, Ruukki, Sastamala, Savonlinna (Top In Ajokoulutus), Seinäjoki, Sievi, Tampere, Tervola, Tornio, Turenki, Turku, Tuusula, Tyrnävä, Uusikaupunki, Vaasa, Vantaa, Vihanti, Ylitornio, Ylivieska, Ylöjärvi

Meillä on jokaisella paikkakunnalla kymmeniä ajotuntipysäkkejä, joista oppilas voi valita itseään lähimmän. Näiltä pysäkeiltä aloitamme ajotunnit. Oppilaan ei siis tarvitse tulla autokoululle.

Pysäkkien tarkat sijainnit näkee B-kortti-sivulta, kun valitsee ensin paikkakunnan.

3 Mahdollisuus voittaa 250 € puhtaana käteen!

Jos oppilas suorittaa teoriakokeen ensimmäisellä kerralla ilman virheitä, annamme hänelle palkkioksi 250 € puhtaana käteen!

4 Järkevät maksuvaihtoehdot – alkaen vain 81 €/kk

Ajokortin voi maksaa myös reilulla osamaksulla. Maksuaika voi olla jopa 2 vuotta. Silloin kuukausierä on alkaen 79 €.

Luoton myöntää Antin Autokoulu, välissä ei ole pankkeja tai muita rahoituslaitoksia.

Lisää syitä valita Antin Autokoulu löydät B-kortti-sivulta.

Ryhdy Antin Autokoulun ilmiantajaksi ja tienaa rahaa

Onko sinulla jo ilmiantajatili? Kirjaudu sisään

Suosittele Antin Autokoulua jakamalla ilmiantajakoodia – saat palkkion joka kerta, kun joku ilmoittautuu autokouluun.

Rekisteröidy ilmiantajaksi alla olevalla lomakkella. Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi henkilökohtaisen ilmiantajakoodin.

Jaa ilmiantajakoodia tubekanavallasi, IG:ssä tai missä vain haluat. Kerro, että jokainen, joka ilmoittautuu Antin Autokoulun henkilöautokurssille (B-kortti) ilmiantajakoodillasi, saa tilille 20 € käteistä. Siis myös koodin käyttäjä ansaitsee rahaa!

Sinä puolestasi ansaitset 30 € / käytetty koodi. Jos koodiasi käytetään kuukaudessa esim. 15 kertaa, tienaat 450 €. Jos sinulla on oma yritys, voit laskuttaa meitä kerran kuukaudessa. Ilman yritystä toimivalle maksamme palkkion palkkana (20 € / ilmoittautuminen, koska joudumme maksamaan palkan sivukulut).

Rekisteröidy ilmiantajaksi – se ei maksa mitään eikä sido mihinkään

Saat rekisteröitymisen jälkeen sähköpostiisi ohjeita ja käytännön vinkkejä.
Pääset rekisteröitymisen jälkeen myös kirjautumaan raportointiin, josta näet, minkä verran koodiasi on käytetty ja minkä verran sinulle on jo maksettu palkkioita.

Ilmiantaja

Yrityksen tiedot

Palkanmaksutiedot

IBAN-muodossa

Ilmiantajatilisi

Kirjoita uudelleen
Kirjoita uudelleen
Koodissa saa olla vain kirjaimia ja numeroita (koodi toimii sekä pienillä että suurilla kirjaimilla). Välilyönti ei ole sallittu. Koodin pituus täytyy olla 5-20 merkkiä.

Rekisteröitymällä hyväksyt alla olevat sopimusehdot.

Sopimusehdot

Ilmiantajaksi rekisteröityvät sitoutuu seuraaviin sopimusehtoihin:

Koodin käyttämisestä maksettavat palkkiot

Autokoulun asiakkaan palkkio

Autokoulun asiakas, joka käyttää ilmiantajakoodia saa tililleen 20 €. Antin Autokoulu huolehtii veroista. Asiakkaiden palkkiot maksetaan kerran kuussa kuun 20. päivä kun kurssin aloituspäivästä on kulunut vähintään 1 kk ja kurssimaksut ovat ajan tasalla.

Jos oppilas ei aloita autokoulua, keskeyttää kurssin tai jättää laskun maksamatta, palkkiota ei makseta.

Ilmiantajan palkkio

Ilmiantaja saa jokaisesta oppilaasta, joka käyttää ilmiantajan koodia, palkkion. Palkkion suuruus riippuu siitä onko ilmiantajalla oma yritys vai oletko yksityshenkilö.

  • palkkio yritykselle: 30 € + alv 24%
  • palkkio palkansaajalle: 20 €

Palkkio maksetaan vain koodia käyttäneistä oppilaista, jotka aloittavat autokoulun. Palkkio tulee laskutettavaksi 1 kuukauden kuluttua autokoulun aloituksesta. Laskussa on oltava 14 päivää maksuaikaa.

Laskutetut ja laskuttamattomat palkkiot näkee omalta raporttisivulta, jonka saa käyttöön rekisteröitymisen jälkeen.

Palkansaajina toimivat ilmiantajat saavat palkkiot samalla periaatteella kuin yrityksen kautta toimivat. Palkkio maksetaan kuitenkin Antin Autokoulun toimesta palkkana. Bruttopalkka on kuukaudessa kertyneet palkkiot. Bruttopalkasta vähennetään verot. Antin Autokoulu maksaa myös kaikki pakolliset työnantajamaksut. Palkka maksetaan kerran kuukaudessa kuun 20. päivä niistä oppilaista, joiden aloituksesta on yli 1 kuukausi.

Oman koodin käyttäminen

Jos ilmiantaja ilmoittautuu itse Antin Autokouluun, hän ei voi käyttää omaa koodiaan vaan koodi on saatava toiselta henkilöltä.

Ilmiantajatili

Ilmiantajatili on ilmainen eikä sido rekisteröitynyttä käyttäjää mihinkään.

Ilmiantaja voi koska tahansa poistaa tilinsä ja tietonsa palvelusta.

Antin Autokoululla on oikeus poistaa ilmiantajatili ilman erillistä ilmoitusta tai perusteluita. Laskuttamattomat palkkiot maksetaan irtisanomisen yhteydessä.

Sopimusehtojen muuttaminen

Antin Autokoulu voi yksipuolisesti muuttaa sopimusehtoja. Muutoksista tiedotetaan ennakkoon, jolloin ilmiantaja voi päättää hyväksyykö ne ja jatkaako mukana palvelussa.