Paikkakunta:

Antin Autokoulu Tyrnävä

Ajokortti hakusessa? Näet tältä sivulta mitä kaikkia korttiluokkia opetamme Tyrnävällä.

Oletko suorittamassa B-ajokorttia? Aloitatpa autokoulun ja B-kortin ajamisen nyt heti tai vaikka puolen vuoden päästä, sinua varmaan kiinnostaa kuulla, mitä syitä sinulla olisi valita useiden autokoulujen joukosta juuri meidät.

Syitä on monia:

1) Meillä on kymmenillä paikkakunnilla yhteensä tuhansia B-ajotuntien aloituspistettä, eli pysäkkiä, aivan lähellä sinua, joilta voit aloittaa ajotunnit.

2) Palkitsemme ahkerimmat oppilaamme 500 eurolla. Jos saat suoritettua B-teoriakokeen ensimmäisellä kerralla ilman virheitä annamme sinulle 500 € puhtaana käteen!

3) Voit suorittaa kaikki B-teoriatunnit etänä virtuaalisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä. Toki voit suorittaa teoriat myös Oulun tai Raahen toimistolla.

4) Järkevät maksuvaihtoehdot – autokoulun oma reilu osamaksu, alkaen vain esim 79 € kuussa. Saat haettua nettisivuiltamme luottopäätöksen sekunnissa.

5) Annamme sinulle 100 % rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun. Jos et ole täysin tyytyväinen B-opetukseen, voit keskeyttää autokoulusi milloin vain teoriakurssin aikana ja vielä kolmen ensimmäisen ajotunnin jälkeen ilman mitään kuluja.

6) 100% viivästymättömyystakuu: jos meistä riippuvista syistä ET pääse B-ajokokeeseen kurssin alussa sovittuna ajankohtana, hyvitämme sinulle kurssin hinnasta takaisin 200 €.

Siinä muutamia tärkeimpiä syitä, josta meidät tunnetaan.

Kysymme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme ja lähes jokainen (98%) voisi suosittelee meitä ystävilleen. Näin korkea tyytyväisyys on erittäin poikkeuksellista millä vain alalla — myös autokoulussa.

Tässä on muutamia asiakkaidemme tyypillisiä kommentteja…

”Opettajat jaksoivat kannustaa vaikka itsellä meinasi välillä loppua usko koko kortin saamiseen. :)”

”Haluan kiittää mukavista tunnista ja ystävällisestä palvelusta. kaikki sujui paremmin kuin hyvin!”

”Asioiden järjestely sujuu aina asiakkaan mieleiseen suuntaan.”

”Opettajat ovat mukavia ja rentoja, ei tarvinnut jännittää.”

”Vaikeiden kulkuyhteysten takia oli ehdottoman tärkeää että aikataulut pitivät! Mukava henkilökunta!”

”Ajotunteja sain sovittua todella hyvin sellaisiin aikoihin, jolloin itselleni parhaiten sopi.”

”Yleisesti sanottuna erittäin hyvä autokoulu ja aion suositella tuttavilleni.”

”Antin autokoulussa on hyvä se että oppii kaiken todella nopeasti.”

Lue lisää Antin Autokoulusta täältä.

Voit ilmoittautua mukaan jo nyt vaikka aloittaisit vasta myöhemmin. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten voit peruuttaa sen milloin haluat.

Tervetuloa mukaan!