Antin Autokoulu Kouvola

Antin Autokoulu järjestää Kouvolassa ajo-opetusta seuraavissa korttiluokissa: henkilöautokortti (B-kortti) sekä riskikoulutus.

Lisäksi Kouvolalaiset voivat suorittaa meillä seuraavia, vain netissä suoritettavat teoriatunnit sisältäviä koulutuksia: Mopokortti, mopoautokortti, traktorikortti, EAS-kulutus (ensimmäisen ajokortin suorittaja) sekä ajokieltokoulutus.

Opetuslupaoppilaille meillä on tarjolla kattava opetuslupapaketti, johon kuuluu pakolliset autokoulussa suoritettavat teoria- ja ajotunnit.

Jos olet kiinnostunut henkilöauton ajokortista, sinua varmaan kiinnostaa kuulla, mitä syitä sinulla olisi valita useiden autokoulujen joukosta juuri meidät?

Syitä valita Antin Autokoulu on monia

1) Meillä on Kouvolassa kymmeniä B-ajotuntien aloituspistettä, eli pysäkkiä, aivan lähellä sinua, joita voit aloittaa ajotunnit.

2) Palkitsemme ahkerimmat oppilaamme 500 eurolla. Jos saat suoritettua B-teoriakokeen ensimmäisellä kerralla ilman virheitä annamme sinulle 500 € puhtaana käteen!

3) Voit suorittaa kaikki B-teoriatunnit etänä netissä tietokoneen, tabletin tai puhelimen äärellä.

4) Järkevät maksuvaihtoehdot – autokoulun oma reilu osamaksu, alkaen vain esim 79 € kuussa. Saat haettua nettisivuiltamme luottopäätöksen sekunnissa.

5) Annamme sinulle 100 % rahat-takaisin-tyytyväisyystakuun. Jos et ole täysin tyytyväinen B-opetukseen, voit keskeyttää autokoulusi milloin vain teoriakurssin aikana ja vielä kolmen ensimmäisen ajotunnin jälkeen ilman mitään kuluja.

6) 100% viivästymättömyystakuu: jos meistä riippuvista syistä ET pääse B-ajokokeeseen kurssin alussa sovittuna ajankohtana, hyvitämme sinulle kurssin hinnasta takaisin 200 €.

Siinä muutamia tärkeimpiä syitä, josta meidät tunnetaan.

Kysymme säännöllisesti palautetta asiakkailtamme ja lähes jokainen (99%) voisi suosittelee meitä ystävilleen. Näin korkea tyytyväisyys on erittäin poikkeuksellista millä vain alalla — myös autokoulussa.

Tässä on muutamia asiakkaidemme kommentteja…

”Tosi rento meininki ja ei tarvi pelätä mitään!”

”Ajotunnit olivat rentoja ja mukavia, sekä opettavaisia. Opetus oli todella hyvää ja joka ajotunnilla oppi paljon.”

”Opetus oli hyvää ja siellä käsiteltiin tasaisesti kaikenlaista. Jos oli epävarmuutta jossakin taidossa, niin pystyttiin muuttamaan tuntia sen mukaiseksi. Tuntien sopiminen sekä teoriakokeiden varaaminen yms. onnistui sujuvasti ajo-opettajan kautta. Noutopaikka mukavan joustava.”

”Ajotunnit lähti aina hyvistä, lähellä olevista paikoista!”

Lue lisää Kouvolan parhaasta autokoulusta.

Voit ilmoittautua mukaan jo nyt vaikka aloittaisit vasta myöhemmin. Ilmoittautuminen ei ole sitova, joten voit peruuttaa sen milloin haluat.

Tervetuloa mukaan!